Türk İş'e Bağlı Sendika Başkan ve Temsilcileri Gebze'de Toplandı - Son Dakika
Güncel

Türk İş'e Bağlı Sendika Başkan ve Temsilcileri Gebze'de Toplandı

Türk İş\'e Bağlı Sendika Başkan ve Temsilcileri Gebze\'de Toplandı

Türk-iş Konfederasyonu'na bağlı sendikaların başkan ve temsilcileri Gebze'de bir araya geldi.

19.09.2013 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk-iş Konfederasyonu'na bağlı sendikaların başkan ve temsilcileri Gebze'de bir araya geldi. Yapılan açıklamada, sendikaların ayrışmalar nedeniyle çok şey kaybettiği, bundan böyle bütünleşme içinde olma mesajları verildi.

Petrol İş Sendikası Gebze Şubesi'nde gerçekleştirilen toplantıya Türk-İş Bölge Temsilcisi Adnan Uyar ile Türk İş Konferderasyonu'na bağlı bölgedeki diğer sendikaların başkan ve temsilcileri katıldı. Basına kapalı yapılan toplantı öncesi açıklama yapan Türk-İş bölge Temsilcisi Adnan Uyar, toplantıda öncelikle bir süre önce üretimi durduran Gebze'de kurulu Feniş Alüminyum Fabrikası'ndaki 520 işçinin durumunu görüşeceklerini belirtti. Uyar işçilerin sorunlarının yanı sıra, sendikal gelişmelerle ilgili olarak da görüş alışverişinde bulunacaklarını belirterek şunları söyledi:

"Hangi sendika olursa olsun, nerede işçi sorunu varsa katkı ve destek anlamında orada olmak durumundayız. Ayrışmalardan ziyade bütünleşmeyi önemsiyoruz. Bugüne kadar aramızdaki kısır çekişmeler yüzünden hep kaybettik. Artık birbirimizi desteklemeyi ilke edindik. Önümüzde zorlu bir süreç var. Ekim ayı sonunda hükümetin kıdem tazminatları ile ilgili çalışmaları belli olacak. Bunun için de bizler ne kadar hazırlıklı olduğumuzu göstermek durumundayız. Birliktelik içinde bu konuları değerlendireceğiz." - Gebzekocaeli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Türk İş'e Bağlı Sendika Başkan ve Temsilcileri Gebze'de Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement