Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkı Verilişinin 81. Yıl Dönümü - Son Dakika
Güncel

Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkı Verilişinin 81. Yıl Dönümü

MHP Kadın Kolları Koordinatörü Nevin Taşlıçay, "Kadına şiddet, kadın istihdamı, kadın erkek fırsat eşitliğindeki karnemiz ne denli kötü olursa olsun bu sorunları aşmamız kaçınılmazdır.

05.12.2015 13:11

MHP Kadın Kolları Koordinatörü Nevin Taşlıçay, " Kadına şiddet, kadın istihdamı, kadın erkek fırsat eşitliğindeki karnemiz ne denli kötü olursa olsun bu sorunları aşmamız kaçınılmazdır. Yeter ki Türk kadını inansın" değerlendirmesinde bulundu.

Taşlıçay, Türk kadınına seçme ve seçilme hakkı verilişinin 81. yıl dönümü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, demokrasi adına milat olan kadınlara seçme ve seçilme hakkının verilmesinin, milletin en büyük gurur kaynağı olduğunu aktardı.

Türk kadınının bugün içinde bulunduğu girdabın aşılmasının imkansız olmadığını belirten Taşlıçay, "Kadına şiddet, kadın istihdamı, kadın erkek fırsat eşitliğindeki karnemiz ne denli kötü olursa olsun bu sorunları aşmamız kaçınılmazdır, yeter ki Türk kadını inansın" ifadesini kullandı.

Taşlıçay, Türk kadınına seçme ve seçilme hakkı verilişinin yıl dönümü dolayısıyla başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ilk kadın milletvekillerini rahmetle andığını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkı Verilişinin 81. Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement