Türk Polis Teşkilatı'nın 169. Kuruluş Yıldönümü - Son Dakika
Yerel

Türk Polis Teşkilatı'nın 169. Kuruluş Yıldönümü

Yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde, Antalya'da Helikopter Şehitliği ve Uncalı Kent Mezarlığı Polis Şehitliğinde şehitleri anma töreni düzenlendi.

09.04.2014 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde, Antalya'da Helikopter Şehitliği ve Uncalı Kent Mezarlığı Polis Şehitliğinde şehitleri anma töreni yapıldı.

Emniyet mensupları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, emekli emniyet mensupları, şehit aileleri, gazi ve malullerin bulunduğu anma töreninde konuşan Antalya Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, Türk milletinin şehitlerini her zaman şükran ve sadakatle anacağını söyledi.

Tonbul, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla gücünü halktan ve kanunlardan alarak, halkın can ve mal güvenliğini koruduğunu, suçluları bulup adalete teslim eden emniyet teşkilatı mensuplarının, vatanı korumaya devam edeceklerini kaydetti.

Tonbul, şöyle konuştu:

"Aziz şehitlerimiz, bize emanet bıraktığınız bu vatanı bizden sonrakilere daha müreffeh ve kalkınmış olarak bırakacağımızın bilinci ve kararlılığı içerisinde huzurunuzdayız. Bıraktığınız bayrak, sizlerin en kıymetli emaneti olup, O'nu hiç bir zaman düşürmeyeceğimize huzurunuzda ant içiyoruz. Ruhlarınız şad olsun."

Törenin ardından Döşemealtı Sosyal Tesislerinde düzenlenen yemekte emniyet mensupları, şehit aileleri ve gazilerle biraraya geldi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türk Polis Teşkilatı'nın 169. Kuruluş Yıldönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement