Türk Polis Teşkilatı'nın 169'uncu Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika
Yerel

Türk Polis Teşkilatı'nın 169'uncu Kuruluş Yıl Dönümü

Türk Polis Teşkilatı\'nın 169\'uncu Kuruluş Yıl Dönümü

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Gürün: "Temelinde vatan, millet ve insan sevgisi bulunan bir anlayış içerisinde çalışmalarını yürüten Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 169'uncu yılını kutluyorum"

09.04.2014 17:02

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, "Temelinde vatan, millet ve insan sevgisi bulunan bir anlayış içerisinde çalışmalarını yürüten Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 169. yılını kutluyorum" dedi.

Gürün, Türk Polis Teşkilatı'nın 169'uncu kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, toplumsal huzur ve vatandaşların güvenliği için gece gündüz çalışan güvenlik birimlerinin zor bir vazifesi olduğunu belirtti.

Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk Polis Teşkilatı'nın 169 yıldır halkın can ve mal güvenliğini, kamu düzenini sağlamak için çalıştığını ifade eden Gürün, mesajında şu görüşlere yer verdi:

"Temelinde vatan, millet ve insan sevgisi bulunan bir anlayış içerisinde çalışmalarını yürüten Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 169'uncu yılını kutluyorum. Muğla'mızda yeni göreve başlayan Muğla Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu'na da yeni görevlerinde başarılar diliyor, Polis Haftalarını kutluyorum." - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türk Polis Teşkilatı'nın 169'uncu Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement