Türk Polis Teşkilatı'nın 170. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika
Yerel

Türk Polis Teşkilatı'nın 170. Kuruluş Yıl Dönümü

Ünye'de Türk Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

10.04.2015 13:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünye'de Türk Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki törende, Ünye Emniyet Müdürü Ömer Akar Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından törene, hava muhalefeti nedeniyle İlçe Emniyet Müdürlüğü lokalinde devam edildi.

Kaymakam Mustafa Demir, burada yaptığı konuşmada, insanoğlunun en değerli varlığı olan can ve malını Türk Polis Teşkilatı'na emanet ettiğini belirtti.

Güvenliğin insanlar için çok önemli olduğunu vurgulayan Demir, "Biliyorsunuz bir insanın en kıymetli varlığı canı ve malıdır. En kıymetli varlıklarımızı güvenlik mensubu arkadaşlarımıza emanet ediyoruz. Güvenliğimiz için görev yapan arkadaşlarımız da insanların en kıymetli varlığı olan canları ve mallarını korumakla görevlidir. Karşılıklı olarak inanılmaz bir fedakarlık söz konusudur" dedi.

Ünye'de sürekli esnafı, değişik meslek gruplarını gezdiğini ifade eden Demir, "Onlara şu vaatlerde bulunuyorum; size en büyük vaadimiz sizin can güvenliğinizi sağlamak. Şu ana kadar bu vaadimizi gerçekleştirdik ve yerine getirmeye devam ediyoruz. Gerek jandarmamız gerek emniyetimiz 24 saat esasına dayanarak gerek görev sırasında, gerekse izinli olduğu anlarda bile hiçbir fedakarlıktan kaçmıyor. Her işin peşinden ellerinden geldiği kadar koşuyorlar" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türk Polis Teşkilatı'nın 170. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement