Türk Polis Teşkilatı'nın 170. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika
Yerel

Türk Polis Teşkilatı'nın 170. Kuruluş Yıl Dönümü

Görele Emniyet Müdürü Nazım Şahin, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 170. yıl dönümü dolayısıyla Belediye Başkanı Tolga Erener'i makamında ziyaret etti.

10.04.2015 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görele Emniyet Müdürü Nazım Şahin, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 170. yıl dönümü dolayısıyla Belediye Başkanı Tolga Erener'i makamında ziyaret etti.

Şahin, beraberindeki heyet ile yaptığı ziyarette Erener'e çiçek takdim etti.

Erener, yaptığı konuşmada, polis teşkilatının kuruluşundan bugüne kadar kamu düzeninin ve güvenliğin sağlanması, hak ve özgürlüklerin eşit olarak uygulanması görevlerini kendisine tanınan yetkiler çerçevesinde başarıyla yerine getirdiğini söyledi.

Polis teşkilatının, Türkiye'nin köklü kurumlarından biri olduğunu belirten Erener, vatandaşların huzur ve güveni için ülke çapında gösterilen gayretlerin takdire şayan olduğunu dile getirdi.

Erener, şunları kaydetti:

"Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliklerinin sağlanmasında, ülke bütünlüğü, milletimizin birlik ve beraberliğine yönelik yıkıcı, bölücü hareketlerin önlenmesinde ve iç güvenlik harekatında hayatlarını kaybeden şehit polislerimizi rahmet, gazilerimizi de şükran ve minnetle anıyorum. Bu vesileyle de üstün hizmet anlayışı ve özveriyle görev yapan polis teşkilatımızın değerli mensuplarının haftasını kutluyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türk Polis Teşkilatı'nın 170. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement