Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 169. yıldönümü - - Son Dakika
Güncel

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 169. yıldönümü -

Türk polis teşkilatının 169. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Rize'de tören düzenlendi.

10.04.2014 13:38

Türk polis teşkilatının 169. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Rize'de tören düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanı'nda saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda, Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.

Rize Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice, burada yaptığı konuşmada, son yıllarda uluslararası alanda kaydedilen gelişmeler doğrultusunda Türk polis teşkilatının da geliştiğini belirterek, "Suçun önlenmesi ve suçla mücadele konusunda da gelişmiş ülkelerle rekabet edecek seviyeye gelinmiş, bazı alanlarda ise bu ülke polislerine ders verebilecek konuma ulaşılmıştır. Suç işleme tekniklerinin geliştiği ve çok çeşitlilik arz ettiği, hatta organize hale gelerek ülke sınırlarını aştığı günümüzde, personelimizin önleyici polislik hizmetleri kapsamında almış olduğu etkin ve kalıcı tedbirler yanında suç odaklarına karşı yaptığı başarılı operasyonlar sayesinde Rizemiz, ülkemizdeki en huzurlu kentler arasında yer almaktadır" dedi.

Kounşmaların ardından Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencisi Burak Akça, "Ağlama Anne" adlı şiiri okurken Emniyet Müdürü Yenice gözyaşlarını tutamadı.

Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin karate gösterisi ile halk oyunları gösterilerinin ardıdnan polis yürüyüşü ile etkinlik sona erdi.

Törene, Rize Vali Yardımcısı Ümit Hüseyin Güney, İl Garnizon Komutanı Albay İsmet Cansaran, BElediye Başkanı Reşat Kasap Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Servet Güngör, emniyet müdür yardımcıları, polis ve yakınları katıldı.

Türk Polis Teşkilatı\'nın kuruluşunun 169. yıldönümü -
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 169. yıldönümü - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement