Türk Polis Teşkilatının 171. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika
Güncel

Türk Polis Teşkilatının 171. Kuruluş Yıl Dönümü

Türk Polis Teşkilatı'nın 171. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Ilgın, Cihanbeyli, Karapınar ve Beyşehir'de etkinlik düzenlendi.

10.04.2016 12:20

Türk Polis Teşkilatı'nın 171. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Ilgın, Cihanbeyli, Karapınar ve Beyşehir'de etkinlik düzenlendi.

Ilgın'da Altay Paşa Parkı'nda İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Kambur, tören mangasını selamladıktan sonra Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra Kambur, tüm personeli tebrik etti.

Polis Haftası etkinlikleri kapsamında her yıl Ilgın'da kokteyl ile kutlamalar yapıldığını aktaran Kambur, "Bu yıl yaşanan terör olayları nedeniyle hiçbir kutlama programı yapmayacağız, sadece çelenk sunumu ile başlayıp bitecek. Çelenk sunumundan sonra aziz şehitlerimizi ziyaret edip şehitlikte dua edeceğiz." ifadesini kullandı.

Cihanbeyli

Cihanbeyli'de kutlamalar İlçe Emniyet Müdürü Murat Kocal'ın Atatürk Anıtına çelenk sunmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konvoy düzenlendi. Etkinlik ilçede organize edilen piknikle son buldu.

Karapınar

Karapınar'da tören ise Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başladı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yurdaer, Türk Polis Teşkilatı'nın 171 yıldır toplumumuzun huzur ve güvenliğini sağladığını söyledi.

Polisin, emniyet ve asayişi sağlamayı sürdüreceğine işaret eden Yurdaer, şu bilgileri aktardı:

"Polis vatandaş işbirliği ile huzurumuzun korunmasına yönelik çalışmalarımızın süreceğine inancım tamdır. Vatanımız için birlik ve beraberliği, yurdumuzun bölünmez bütünlüğü için şehit olan polislerimizi minnetle anıyorum."

Beyşehir

Beyşehir'deki tören Anıt Meydanı'nda Emniyet Müdürü Serdar Şahin'in çelenk sunumu ile başladı. Çelenk sunumunun ardından Şahin, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde tebrikleri kabul etti.

Katılımcılara burada ikramlarda bulunuldu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türk Polis Teşkilatının 171. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement