Türkiye A Milli Takımımız, Karadağ'ı 1-0 Yendi - Son Dakika
Spor

Türkiye A Milli Takımımız, Karadağ'ı 1-0 Yendi

Fransa'da düzenlenecek EURO 2016'da mücadele edecek Türkiye A Milli Takımımız, hazırlık karşılaşmasında evinde oynadığı maçta Karadağ'ı 1-0 mağlup etmeyi başardı.

29.05.2016 22:43  Güncelleme: 22:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fransa'da düzenlenecek 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2016) mücadele edecek Türk Milli Takımı, turnuva hazırlıkları kapsamında Karadağ ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Ay-Yıldızlı takımımız 1-0 kazandı.

SON DAKİKADA GÜLDÜK

Antalya Stadı'nda oynanan maçta A Milli Takım'a galibiyeti getiren golü uzatma dakikalarında Mehmet Topal attı . İki takımın da birbirinin kalesinde çok fazla tehlike yaratamadığı maçta Türkiye maçı 9'da 2 isabetli şut ve %58'lik topla oynama oranıyla tamamladı. Karadağ ise maçı 5'te 2 isabetli şut ve %42'lik topla oynama oranıyla tamamladı.

EMRE MOR İLK KEZ MİLLİ OLDU

Daha önce Türkiye U21 Milli Takımı forması giyen 18 yaşındaki genç yıldız Emre Mor, maçın 2. yarısında oyuna dahil olarak milli formayı ilk kez sırtına geçirdi. Kariyerine Çin'de devam eden Burak Yılmaz ise maçın 58. dakikasında oyuna dahil olarak uzun bir süre ilk kez milli formayı giydi.

SON 4 MAÇTA 3 GALİBİYET

EURO 2016 Turnuvası'na hazırlıklarını sürdüren Türkiye A Milli Takımı, böylece son 4 hazırlık maçında 3. galibiyetini aldı. A Milliler daha önce İsveç ve Avusturya'yı 2-1 yenmiş, İngiltere'ye ise aynı skorla mağlup olmuştu.

Yurt içindeki son hazırlık maçını yapan A Milli Takım, 5 Haziran'da Slovenya'ya giderek son hazırlık maçını yapacak.

Türkiye A Milli Takımımız, Karadağ\'ı 1-0 Yendi

Son Dakika Spor Türkiye A Milli Takımımız, Karadağ'ı 1-0 Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement