Türkiye Basketbol 1. Ligi - Son Dakika
Spor

Türkiye Basketbol 1. Ligi

Türkiye Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Sakarya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Orhan Bayraktar, daha iyi olacaklarını belirterek, "Her geçen gün daha iyi bir oyun ortaya koyuyoruz.

08.02.2016 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Sakarya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Orhan Bayraktar, daha iyi olacaklarını belirterek, "Her geçen gün daha iyi bir oyun ortaya koyuyoruz. Hedefimiz önümüzdeki sezon Basketbol Süper Ligi" dedi.

Bayraktar, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligin 19. haftasında karşılaştıkları Gediz Üniversitesi karşısında 93-76 galip ayrıldıklarını ve baştan sona oyunu yönlendiren taraf olduklarını söyledi.

Özellikle savunma disiplini açısından kendileri için "dört dörtlük" bir mücadele olduğunu ifade eden Bayraktar, parkenin her yerinde Sakarya'ya yakışan bir oyun ortaya koyduklarını ve takımın her geçen gün daha iyiye gittiğini kaydetti.

Bayraktar, Gediz Üniversitesi karşısında takımın ligdeki en güzel oyunu oynadığını ifade ederek, "Oyuncularımızın hepsi tam da istediğimiz gibi form yakalamış durumdalar. Genç arkadaşlarımız da form tutmaya başladılar. Bu bizi ayrıca sevindiriyor. Devre arasında takıma dahil olan isimlerde uyum sorununu kısa sürede atlattılar" diye konuştu.

Gediz maçının en skorer ismi Darius Washington olduğunu anlatan Bayraktar, şöyle konuştu:

"31 sayıyla yeni transferimiz hem kalitesini hem de neler yapabileceğini göstermiş oldu. Bireysel istatistiklerin yanında gerçek bir takım izlediğimizi söyleyebiliriz. İnşallah daha da iyi olacağız. Her geçen gün daha iyi bir oyun ortaya koyuyoruz. Hedefimiz önümüzdeki sezon Basketbol Süper Ligi."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Türkiye Basketbol 1. Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement