Türkiye Değer Ödülleri"Ne Başvurular Başladı - Son Dakika
Güncel

Türkiye Değer Ödülleri"Ne Başvurular Başladı

Bu yılki teması "Yardımseverlik" olarak belirlenen projeye ortaokul ve lise öğrencileri katılabilecek.

23.01.2015 17:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ensar Vakfı Değerler Eğitimi Merkezi'nce bu yıl dördüncüsü yapılan "Türkiye Değer Ödülleri" projesine başvurular başladı.

Ensar Vakfı'ndan yapılan açıklamaya göre, vakıf ve Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) arasındaki protokol çerçevesinde gerçekleştirilen projede bu yıl "Yardımseverlik" değeri tema olarak belirlendi.

Her yıl farklı temanın okulların gündemine girmesi, bununla ilgili bilişsel ve duyusal farkındalığın sağlanması amaçlanan "Türkiye Değer Ödülleri", "Değer Ödülü" ve "Eser Ödülü" olmak üzere iki kategoriden oluşacak.

"Değer Ödülü" kategorisinde "Yardımseverlik" değeri dikkate alınarak ödüller belirlenecek. Ortaokul ve lise öğrencilerini kapsayan projede, öğretmenler ya da okul yönetimi öğrencileri aday gösterecek.

"Eser Ödülü" kategorisinde ise aynı değeri konu alan hikaye, şiir, kısa film, resim ve afiş dallarında öğrencilerin hazırladığı eserler üzerinden başvurular alınacak.

Katılımcılar 10 Mart'a kadar başvurabilecek. Türkiye Değer Ödülleri"nin Türkiye finali ise 1 1 Mayıs'ta İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek.

Her iki kategori için başvurular okul müdürlükleri aracılığıyla www.turkiyedegerodulleri.com internet adresinden yapılacak. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türkiye Değer Ödülleri'Ne Başvurular Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement