Türkiye Finans, Karz-ı Hasen'li Cari Hesap'ı Sundu - Son Dakika
Güncel

Türkiye Finans, Karz-ı Hasen'li Cari Hesap'ı Sundu

Karz-ı Hasen uygulamasını, bireysel müşterilerinin acil ihtiyaçlarını finanse edebilmek için hesaplarında yeterli meblağ bulunmadığında kullanabileceği bir Karz-ı Hasen'li Cari Hesap olan 'Yedek Hesap' ürünü ile sunuyor.

28.07.2015 11:48

Türkiye Finans'tan Karz-ı Hasen'li Cari Hesap açanlar, hesaplarında yeterli meblağ olmasa dahi, limitleri dahilinde, faturalarını rahatlıkla ödeyebilecek, yurt içinde tüm ATM'lerden finansman ihtiyaçlarını zor durumda kalmadan karşılayabilecek. Üstelik kar oranı ve işlem ücreti de ödemeyecek.

Katılım Bankacılığı prensiplerine uygun, tüketici dostu, yenilikçi ürün ve hizmetler sunmaya devam ettiklerini belirten Türkiye Finans Bireysel Bankacılık ve Dağıtım Ağı Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Sağlam, "Müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak temel prensibimiz olup müşteri deneyimini iyileştirmeye ve zenginleştirmeye katkıda bulunacak ürün ve hizmetler geliştirmeye özen gösteriyoruz. Bu amaçla müşterilerimizi finansal yükün altına sokmadan kar paysız ek karz limiti veren 'Yedek Hesap'ı müşterilerimiz ile buluşturuyoruz. Katılım bankacılığında fatura ödeme ve ATM'den sunduğu finansman desteği özelliği ile bir ilki daha gerçekleştirdik. Yedek Hesap, bir karz-ı hasen'li cari hesap ürünü olup müşterilerimiz, fatura ödemelerini hesaplarında para olmasa dahi rahatlıkla hesaplarına tanınan limitlerinden ücretsiz olarak ödeyebiliyor, aynı zamanda acil ihtiyaçlarında yurt içi tüm ATM'lerden karzlı olarak finansman ihtiyaçlarını karşılayabiliyor" dedi.

'Yedek Hesap' ile Banka müşterilerine, '%0 kar oranı' ve 'ücretsiz işlem avantajı' da sunuluyor. Başvuruda bulunan müşterilerden ise gelir belgesi istenmiyor. Yedek Hesap'a sahip olmak için Banka müşterilerinin minimum 2 adet otomatik fatura ödeme talimatına sahip olması yeterli. Mevcut minimum 2 adet fatura ödeme talimatı olan veya getiren Türkiye Finans müşterileri bu üründen yararlanabilecek. Ayrıca müşterinin Banka Kartı ve İnternet Şube ürünlerine sahip olması ve Finansör başvurusu yapması da beklenmektedir. Müşteriler, Banka Kartları ile Yedek Hesap ürününü ATM'lerden kullanabilirken, Türkiye Finans İnternet Şubesi'nden de Yedek Hesap limitleri ile fatura ödeyebileceklerdir.

Yedek Hesap'a Türkiye Finans şubelerinden ve SMS kanalı ile başvuru yapılabiliyor. SMS ile Yedek Hesap başvurusu için YEDEK boşluk TC Kimlik No yazılarak 2310'a SMS gönderilmesi yeterli.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türkiye Finans, Karz-ı Hasen'li Cari Hesap'ı Sundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement