Türkiye Finans'tan Yepyeni Bir Platform - Son Dakika
Güncel

Türkiye Finans'tan Yepyeni Bir Platform

Döviz alım-satımı TFX Target ile artık hem daha kolay hem de hızlı olacak.

09.12.2014 16:19

TFX Target, şube personeline ihtiyaç duymadan internet üzerinden daha kolay ve hızlı döviz işlemi yapabilme ve emir girebilme olanağı sağlıyor.

TFX Target'ten iPhone 6 Plus kazanma şansı

Türkiye Finans, yeni platformu TFX Target'i bir kampanya ile müşterilerinin hizmetine sunuyor. Kampanya kapsamında TFX Target platformu üzerinden 21 Kasım- 22 Aralık 2014 tarihleri arasında, her 50,000 USD (karşılığı) işlem yapan Türkiye Finans'ın 3 müşterisi iPhone 6 Plus kazanma şansı yakalıyor. Kampanyaya bireysel veya kurumsal tüm müşteriler katılabilecek.

Türkiye Finans Hazineden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali Güney, platformun piyasada dinamik işlem yapan ve hesap hareketi oluşturan tek platform olduğunu belirterek, "Türkiye Finans olarak müşterilerimizin ihtiyaçlarını doğru şekilde analiz edip uygulamaya koymaya çalışıyoruz. TFX Target platformunda Katılım bankası olarak kaldıraçlı işlem yapmak istemeyen kullanıcıların taleplerine cevap veriyoruz. Kısa sürede 2000'in üzerinde kullanıcıya ulaşan ve henüz yeni olan platformumuzun daha da büyüyeceğine inanıyoruz" dedi.

Hafta içi 24 saat hizmet veren TFX Target platformu üzerinden işlem yapmak isteyen müşteriler en yakın Türkiye Finans şubesine başvurup internet kullanıcı kodu ve şifresi alarak aynı gün içinde www.tfxtarget.com.tr/ adresinden sisteme giriş yapabilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türkiye Finans'tan Yepyeni Bir Platform - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement