Türkiye, Kalder ve Yedaş'ın Paydaşlığını Konuşuyor - Son Dakika
Yerel

Türkiye, Kalder ve Yedaş'ın Paydaşlığını Konuşuyor

Türkiye, Kalder ve Yedaş\'ın Paydaşlığını Konuşuyor

Avrupa’nın en büyük ‘Kalite Zirvesi’nin yapımcısı KalDer ve zirvenin en büyük paydaşı YEDAŞ Türkiye’nin gündeminde.

09.11.2015 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa'nın en büyük 'Kalite Zirvesi'nin yapımcısı KalDer ve zirvenin en büyük paydaşı YEDAŞ Türkiye'nin gündeminde.

Tüm ulusal mecra ve davetlerde KalDer ve YEDAŞ'ın paydaşlığı konuşulmaya başlandı. Kongrenin ilk günü YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu, "Türkiye'de Mükemmellik Kültürü ve Zirvedekiler" konulu oturumun başkanlığını yapacak.

Yönetim kalitesindeki güncel yaklaşımlara, sorunlar ve çözümlere ilişkin bilgilerin paylaşıldığı, Türkiye'nin küreselleşen dünya üzerinde hak ettiği yeri almasına katkı sağlayacak Avrupa'nın en büyük kongresi olarak lanse edilen Kalite Kongresi, bu yıl 17-18 Kasım 2015 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi'nde 'Mükemmelliği Sürdürmek' ana temasıyla gerçekleşecek. Kongreye günler kala Türkiye Kalite Derneği (KalDer) ve 2011 yılından itibaren düzenli olarak katılım sağladığı kongreyi bu yıl da sorumluluğunun çıtasını daha da yükselterek, 'En Büyük Paydaş' olarak destekleyen EFQM 3 Yıldız Avrupa Mükemmellik Ödülü sahibi YEDAŞ, tüm ulusal yayınlarda ve davet paylaşımlarında Türkiye'nin gündeminde yerini almaya başladı.

KONGREYE YEDAŞ YÖNETİM MODELİ DAMGASINI VURACAK

TÜSİAD'ın destek verdiği ve KalDer'in bu yıl 25'nci yaşını kutlayacağı dev organizasyonun en büyük paydaşları Çalık Holding ve "2019 yılında kurumsal ve operasyonel mükemmellik alanında Avrupa'nın ilk 10 şirketi arasında olmak" vizyonuna emin adımlarla ilerleyen YEDAŞ, her yıl 3 bini aşkın kişinin katılım sağladığı, yerli ve yabancı üst düzey yöneticilerinin bilgi ve birikimlerini Türkiye ve çevre ülkelerden gelen özel ve kamu sektörü temsilcileriyle paylaşma fırsatı bulacağı tüm oturumların ev sahipliğini yapacak olmanın mutluluğunu yaşıyor. Bu yıl katılımcılar 24'ncü Kalite Kongresi'nin eşsiz havasını Çalık Holding, YEDAŞ ve KalDer ile yaşayacak. Sektörler arası diyalogların farklı salonlarda hedefler ve kalite ekseninde çözüm önerileriyle geliştirildiği kongre süresi boyunca katılımcılar, hem iş analizi ve stratejik iş ortaklığı fırsatlarını, hem de yönetim modeli ve bu modellerin olmazsa olmazı olan kalite sürecinde hizmet sağlayan firmalarla bir araya gelme ve fikir alışverişinde bulunma şansını yakalıyor.

TÜRKOĞLU, DENEYİMLERİNİ PAYLAŞACAK

Kongrenin ilk günü olan 17 Kasım'da 12.00-13.00 saatleri arasında gerçekleşecek olan "Türkiye'de Mükemmellik Kültürü ve Zirvedekiler" konulu oturumun başkanlığını elektrik dağıtım sektörünü inovatif, liderlik, kalite ve sürdürülebilirlik anlayışı ile yeniden şekillendiren YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu yapacak. Türkoğlu, 'Mükemmellik ve Modeli' başlığı altında "Mükemmellik sürecinin sürdürülebilirliği, felsefesi, uygulamaları, kriterleri ve temel kavramları" hakkında konuklarıyla birlikte katılımcılara bilgi paylaşımında bulunacak. YEDAŞ Genel Müdürü Türkoğlu'na oturumda Bilim İlaç Genel Müdürü Dr. Erhan Baş, Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas ve Brisa Genel Müdür Yardımcısı Levent Akbulut eşlik edecek. İstanbul Kongre Merkezi'nin sergi alanında 'en büyük paydaş' olduğu için en büyük alana sahip olan YEDAŞ, bu alanda stadını ziyaret etmek isteyen katılımcılara YEDAŞ'ı anlatan çeşitli görsel ve yazılı materyaller sunacak. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye, Kalder ve Yedaş'ın Paydaşlığını Konuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement