Türkiye Kamu-sen'den, "Ek Zammımı Unutma, İş Güvenceme Dokunma" Mitingi - Son Dakika
Güncel

Türkiye Kamu-sen'den, "Ek Zammımı Unutma, İş Güvenceme Dokunma" Mitingi

Türkiye Kamu Çalışanları Konfederasyonu (Türkiye Kamu-Sen) öncülüğünde hazırlanan birçok sendikanın da destek verdiği “Ek zammımı unutma, iş güvenceme dokunma” mitinginde binlerce insan yüzde 12 ek zam talebini dile getirmek için toplandı.

04.04.2015 16:11

Türkiye Kamu Çalışanları Konfederasyonu (Türkiye Kamu-Sen) öncülüğünde hazırlanan birçok sendikanın da destek verdiği "Ek zammımı unutma, iş güvenceme dokunma" mitinginde binlerce insan yüzde 12 ek zam talebini dile getirmek için toplandı.

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk mitingde yaptığı konuşmada, hükümetin kamu çalışanları hakkındaki politikalarını eleştirerek, "Milletimize pazarlanan manevi değerler üzerinden narkoz enjekte ediliyor, bütün tepkileri, sınır uçları köreltiliyor. Demokrasi, özgürlük, açılım gibi maskeler altında Türk milletinin birlik ve beraberliğinin altı oyuluyor. Yeni anayasa, yeni Türkiye gibi söylemlerle getirilmek istenen yeni soygun düzeni, dengeleri değiştirmek için kullanılıyor. Yerelleşme, etnik milliyetçilik ve yozlaşma yoluyla ortak milli değerlerimiz tahrip edilmek isteniyor" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Türkiye Kamu-sen'den, 'Ek Zammımı Unutma, İş Güvenceme Dokunma' Mitingi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement