Türkiye Kayak Federasyonu'nun "Uçan Kartallar"ı TKF Standında - Son Dakika
Güncel

Türkiye Kayak Federasyonu'nun "Uçan Kartallar"ı TKF Standında

Finlandiya'da çalışmalarını sürdüren ve Finlandiya televizyon kanallarının "Uçan Kartallar" adını verdiği Türkiye Kayak Federeasyonu Kayakla Atlma A Takımı, TKF'nin 15. MÜSİAD Uluslararası Fuarı'ndaki standını ziyaret etti.

29.11.2014 15:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uçan Kartallar, dünyanın sayılı antrenörlerinden biri olan, daha önce Finlandiya ve Japonya Kayakla Atlama Milli Takımları'nı çalıştıran ve bugüne kadar 5 olimpiyat şampiyonu yetiştiren Niamela Pekka liderliğinde ve Bilal Akbayrak'ın yardımcı antrenörlüğünde, Finlandiya'daki kampta çalışmalarını sürdürüyor.

Finlandiya'da çalışmalarını sürdüren ve Finlandiya televizyon kanallarının "Uçan Kartallar" adını verdiği Türkiye Kayak Federeasyonu Kayakla Atlma A Takımı, TKF'nin 15. MÜSİAD Uluslararası Fuarı'ndaki standını ziyaret etti. Uçan Kartallar, dünyanın sayılı antrenörlerinden biri olan, daha önce Finlandiya ve Japonya Kayakla Atlama Milli Takımları'nı çalıştıran ve bugüne kadar 5 olimpiyat şampiyonu yetiştiren Niamela Pekka liderliğinde ve Bilal Akbayrak'ın yardımcı antrenörlüğünde, Finlandiya'daki kampta çalışmalarını sürdürüyor.

Kayakla Atlama A Takımı'nı MÜSİAD Fuarı'ndaki standta ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten TKF Başkanı Erol Yarar, "Bu pırıl pırıl çocuklarımız, evlerinden binlerce kilometre uzakta inançla, heyecanla çalışmalarını sürdürüyor. Ne mutlu bize ki Federasyon olarak böyle yetenekli sporcularımızı, bugüne kadar 5 olimpiyat şampiyonu yetiştirmiş olan Niamela Pekka gibi deneyimli bir antrenörle buluşturduk. İnanıyoruz ki sporcularımız da bu şansı en iyi şekilde değerlendirecek, başarılarını her geçen gün daha da pekiştirecek ve ülkemizin bayrağını dünyanın dört bir yanında gururla dalgalandıracak." dedi.

Faik Yüksel (19), Samet Karta (21), Mustafa Öztaşyonar (21), Ayberk Demir (17), Arda İpçioğlu (17), Muhammed Ali Bedir (14), Muhammet Münir Güngen (16) ve Muhammet İrfan Çintımar'dan (17) oluşan Uçan Kartallar, her geçen gün daha da geliştirdikleri dereceleriyle dünya basınının da yoğun ilgisini görüyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türkiye Kayak Federasyonu'nun 'Uçan Kartallar'ı TKF Standında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement