Türkiye Kupası - Son Dakika
Spor

Türkiye Kupası

Türkiye Kupası

Cizrespor’un, Türkiye Kupası 2. turunda Aydınspor 1923 ile oynayacağı karşılaşma için Silopi İlçe Stadyumu’nda hazırlıklar devam ediyor.

22.09.2014 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cizrespor'un, Türkiye Kupası 2. turunda Aydınspor 1923 ile oynayacağı karşılaşma için Silopi İlçe Stadyumu'nda hazırlıklar devam ediyor.

Bölgesel Amatör Lig takımlarından Cizrespor, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923 ile Silopi İlçe Stadyumu'nda Türkiye Kupası 2. tur maçı için karşı karşıya gelecek. 24 Eylül'de yapılacak olan maç öncesi stadyumda hazırlık çalışmaları devam ediyor. Silopi İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından yürütülen tribün ve zemin çalışmaları devam ediyor.

Konu hakkında açıklamada bulunan Silopi İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Lokman Ekinci, 24 Eylül'de yapılacak olan Türkiye Kupası 2. tur maçının Silopi İlçe Stadyumu'nda oynanacağını söyledi. Lokman Ekinci, "Türkiye Kupası 2. tur maçı için ilçe stadyumunda hazırlıklarımız devam ediyor. Saha ve tribün için ekiplerimiz gün boyu çalışıyor. İnşallah maç gününe kadar her şey hazır olacak. Silopi'de uzun bir aradan sonra ilk kez Türkiye Kupası maçı oynanacak. Bu önemli maça bütün futbolseverleri bekliyoruz. Her iki takıma da başarılar dilerim" dedi. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Türkiye Kupası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement