Türkiye Şampiyonu Şirin, Gözünü Avrupa Şampiyonluğuna Dikti - Son Dakika
Spor

Türkiye Şampiyonu Şirin, Gözünü Avrupa Şampiyonluğuna Dikti

Türkiye Şampiyonu Şirin, Gözünü Avrupa Şampiyonluğuna Dikti

Wushu Federasyonu tarafından organize edilen Büyükler Bay-Bayan Türkiye Sanda ve Taolu Şampiyonasına Sakarya ev sahipliği yaptı.

22.04.2014 16:37  Güncelleme: 16:34

Türkiye Wushu Federasyonu tarafından organize edilen Büyükler Bay-Bayan Türkiye Sanda ve Taolu Şampiyonası'na 12-15 Nisan Tarihleri arasında Sakarya ev sahipliği yaptı.

Sakarya Serdivan Spor Salonu'nda yalpan turnuvada Yalovalı sporcu Erçin Şirin 90 kiloda tüm maçlarını kazanarak altın madalyayı kazandı ve Türkiye Şampiyonu oldu. Büyük bir başarıya imza atan Yalovalı sporcu Erçin Şirin, gözünü 7-12 Mayıs 2014'te Romanya'da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasına dikti. Erçin'in Avrupa şampiyonasında Türkiye'ye madalya kazandıracağına inandığını belirten Yalova Wuhsu İl Antrenörü Ali Kanberoğlu, "Erçin 2013 yılı içerisinde Türkiye Şampiyonu ve 2013 Avrupa şampiyonluğu kazanmıştı. Bu yıl da rahatça Türkiye Şampiyonu olma başarısı gösterdi. Erçin için şimdiki hedef 7-12 Mayıs 2014'te Romanya'da yapılacak Avrupa Şampiyonasında altın madalyayı kazanmak istiyor" dedi. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Türkiye Şampiyonu Şirin, Gözünü Avrupa Şampiyonluğuna Dikti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement