Türkiye, YHT'de Hizmet Vereceğini Duyurdu - Son Dakika
Güncel

Türkiye, YHT'de Hizmet Vereceğini Duyurdu

Vodafone Türkiye, kapsama alanına dün hizmete giren Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren hattını da dahil ettiğini duyurdu.

26.07.2014 18:27  Güncelleme: 18:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vodafone Türkiye, kapsama alanına dün hizmete giren Ankara- İstanbul Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattını da dahil ettiğini duyurdu.

Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre; Ankara-İstanbul YHT açılışına paralel olarak şebekesini abonelerinin kullanımına hazır hale getiren Vodafone Türkiye, şehirlerarası ulaşıma yeni bir soluk getiren YHT hattında da, abonelerinin 2G ve 3G mobil iletişim fırsatlarından kesintisiz yararlanmasını sağlayacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Süel, "Dijital Dönüşüm Hareketi" kapsamında, önümüzdeki iki yılda 2 milyar liranın üzerinde yatırım planları olduğunu hatırlatarak şunları kaydetti:

"İstanbul-Ankara arasını 3,5 saate düşeren YHT hattında da abonelerimize Vodafone kalitesinde kesintisiz iletişim hizmeti sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Tüketicilerimizin memnuniyetini sağlayan, onların ihtiyaçlarına cevap veren, dünyanın en ileri teknolojisini sunan hizmet ve ürünler geliştirmeye devam edeceğiz." - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türkiye, YHT'de Hizmet Vereceğini Duyurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement