Hidayet Türkoğlu'ndan Enes Kanter'e Övgü - Son Dakika
Spor

Hidayet Türkoğlu'ndan Enes Kanter'e Övgü

Hidayet Türkoğlu\'ndan Enes Kanter\'e Övgü

NBA'de Los Angeles Clippers forması giyen Hidayet Türkoğlu, Utah Jazz'ın başarısı için ter döken Enes Kanter'i övdü.

05.12.2014 16:43  Güncelleme: 16:51

NBA ekiplerinden Los Angeles Clippers'ta forma giyen Hidayet Türkoğlu, Utah Jazz'ın bu sezonki en başarılı isimlerinden biri olan Enes Kanter'in birkaç yıl içinde çok iyi bir oyuncu haline geleceğini söyledi.

Takımının Pasifik Grubu'nda ikinciliğe yerleşmesinde pay sahibi olan başarılı oyuncu, basın danışmanı aracılığıyla, NBA'de oynayan diğer Türk oyuncularla ilgili görüşlerini paylaştı.

Hidayet Türkoğlu, Utah Jazz'ın en skorer üçüncü ismi konumundaki Enes Kanter hakkında övgü dolu sözler kullanarak, "Büyük ilerleme kaydediyor ve bence birkaç yıl içinde çok iyi bir oyuncu haline gelecek. Her oynadığımızda beni kendisine bir önceki sefer bıraktığından daha da hayran bırakmayı başarıyor" ifadelerini kullandı.

New Orleans Pelicans'ta forma giyen Ömer Aşık'a karşı oynamak için sabırsızlandığını belirten tecrübeli basketbolcu, "Ligdeki bütün genç Türk arkadaşıma karşı oynamayı çok seviyorum. Her gün bir önceki günden daha iyi oynamalarını ve gelişimlerini izlemek beni mutlu ediyor" şeklinde görüş bildirdi.

Hidayet Türkoğlu, NBA'de sezonun çok uzun olduğunu da vurgulayarak, şu ifadeleri kullandı:

"Takım arkadaşlarımdan hep, başlarını dik tutmalarını isterim. Bu süreçte inişleri ve çıkışları olabilir fakat önemli olan, bir sonraki mücadele için her zaman hazır olmak ve işler kötü gittiğinde umudunu kaybetmemektir. Sezon sırasında işler her zaman yolunda gitmez fakat çok çalışırsanız, bunu değiştirme fırsatı sizin elinize geçer." - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Hidayet Türkoğlu'ndan Enes Kanter'e Övgü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement