Türksat'tan Yeni Kampanya - Son Dakika
Ekonomi

Türksat'tan Yeni Kampanya

Türksat'ın dijital TV platformu Teledünya, "Televizioon" ve "Maksimum Keyif" kampanyalarını müşterilerinin beğenisine sundu.

09.07.2015 11:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türksat'ın dijital TV platformu Teledünya, "Televizioon" ve "Maksimum Keyif" kampanyalarını müşterilerinin beğenisine sundu.

Türksat AŞ'den yapılan açıklamada, çok avantajlı kampanyalarla yüzleri güldürmeye devam edildiği belirtildi.

"Maksimum Keyif" kampanyası kapsamında taahhüt süreleri boyunca müşterilerin aylık sadece 50 liraya 25Mbps'ye kadar (75GB AKN) Eko Sınırsız Uydunet tarifesinin, Teledünya ÜstPaket tarifesi, Kablo TV ile VizioonSinema Paketine abone olabileceğinin kaydedildiği açıklamada, 24 ay taahhüt istenen kampanyada kablo TV kurulum, Uydunet ve Teledünya aktivasyon ücretleri alınmayacağı vurgulandı. 15 Temmuz'da başlatılacak kampanyanın, 30 Eylül'de abone alımına kapatılacağı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"30 Eylül 2015 tarihine kadar abone alımına açık olan kampanyalarda taahhüt süreleri boyunca müşterilerimiz, 12 ay için aylık sadece 7,90 TL'ye, 24 ay için ise aylık sadece 5,90 TL'ye kampanyaya abone olabilecek. Üstelik ilk ay kampanyadan vazgeçen müşterilerden taahhüt cayma bedeli alınmayacak. Taahhütsüz Sinema Paketi aboneleri ve yeni Sinema Paketi abonelerinin faydalanacağı kampanyalarda 12 ay veya 24 ay taahhüt verilmesi gerekiyor. Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgiye 444 0 126 ve 126 no'lu çağrı merkezimizden, Türksat abone ofislerinden ve http://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanya,313 web adresinden ulaşılabilir."

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Türksat'tan Yeni Kampanya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement