Türksat Yaz Dönemine 7 Yeni Kampanya ile Giriyor - Son Dakika
Ekonomi

Türksat Yaz Dönemine 7 Yeni Kampanya ile Giriyor

Türksat A.Ş., yaz dönemine 7 yeni kampanya ile giriyor.

02.07.2014 13:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türksat A.Ş., yaz dönemine 7 yeni kampanya ile giriyor. Kampanya kapsamında aboneler, 25 Mbps'ye kadar Eko Sınırsız Uydunet tarifesine, Teledünya Temel Paket tarifesine ve Kablo TV'ye abone olacak. Abonelerden Kablo TV kurulum, Uydunet ve Teledünya aktivasyon ücretleri alınmayacak.

Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve Haberleşme AŞ.'den yapılan açıklamaya göre, Kampanya kapsamında aboneler, 25 Mbps'ye kadar Eko Sınırsız Uydunet tarifesine, Teledünya Temel Paket tarifesine ve Kablo TV'ye abone olacak. Abonelerden Kablo TV kurulum, Uydunet ve Teledünya aktivasyon ücretleri alınmayacak. Taahhüt süresi boyunca 25 Mbps'ye kadar 75 GB AKN EkoSınırsız Uydunet + Temel Paket Teledünya + Kablo TV tarifesi, ilk 3 ay ücretsiz, kalan 21 ay 49 TL/ay olarak uygulanacak. İlk ay Altın Sinema Paketi ve Teledünya Üst Paket şifresiz olarak verilecek. 01 Temmuz 2014 tarihinde başlayacak kampanya 30 Eylül 2014 tarihinde sona erecek. Kampanya kapsamında talep eden müşterilerimize (175 TL) değerindeki Kablosuz Modem ve (210 TL) değerindeki HD Kutu indirimli olarak sunulacak. Kampanyada abonelerden 24 ay süre boyunca aboneliklerini sürdürmelerine ilişkin taahhütname alınacak.

-ABONELERDEN ABONELİKLERİNİ SÜRDÜRMELERİNE İLİŞKİN TAAHHÜTNAME ALINACAK-

Kampanya kapsamında aboneler, 10 Mbps'ye kadar Eko Sınırsız Uydunet tarifesine veya 25 Mbps'ye kadar Eko Sınırsız Uydunet tarifesine ve Kablo TV'ye abone olacak. Kablo TV kurulum, Uydunet aktivasyon ücretleri alınmayacak. Taahhüt süresi boyunca 10 Mbps'ye kadar 75 GB AKN EkoSınırsız Uydunet + Kablo TV tarifesi veya 25 Mbps'ye kadar 50 GB AKN EkoSınırsız Uydunet + Kablo TV tarifesi ilk 12 ay 36 TL/ay, ikinci 12 ay 46 TL/ay olarak uygulanacak. Kampanya kapsamında Kablo TV ücretsiz olarak sunulacak. 15 Temmuz 2014 tarihinde başlayacak kampanya 30 Eylül 2014 tarihinde sona erecek. Kampanya kapsamında talep eden müşterilerimize (175 TL) değerindeki Kablosuz Modem indirimli olarak sunulacak. Kampanyada abonelerden 24 ay süre boyunca aboneliklerini sürdürmelerine ilişkin taahhütname alınacak.

-ABONELER, İSTEDİKLERİ UYDUNET TARİFESİNE VE KABLO TV'YE ABONE OLACAK-

Kampanya kapsamında aboneler, istedikleri Uydunet tarifesine ve Kablo TV'ye abone olacak. Kablo TV kurulum ve Uydunet aktivasyon ücretleri alınmayacak. Kampanya kapsamında Kablo TV ücretsiz olarak sunulacak. Kampanya 15 Temmuz - 30 Eylül 2014 tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanya kapsamında talep eden müşterilerimize (175 TL) değerindeki Kablosuz Modem indirimli olarak sunulacak. Kampanyada abonelerden 24 ay süre boyunca aboneliklerini sürdürmelerine ilişkin taahhütname alınacak.

-E-FATURAYA GEÇİŞ KAMPANYASI-

Kampanya kapsamında aboneler, e-posta ve cep telefonu bilgisini güncelleyerek, e-faturaya abone olacak. Kablo TV, Teledünya ve Uydunet hizmetlerinin her biri için bir defaya mahsus 1 TL indirim uygulanacak; 1 ay Altın Sinema Paketi ücretsiz sunulacak. Kampanya, 15 Temmuz - 30 Eylül 2014 tarihleri arasında geçerli olacak. Söz konusu kampanya için abonelerden taahhüt istenmeyecek.

Türksat'ın kablo platformu üzerinden Teledünya ve Uydunet markalarıyla sunduğu hizmetlere ilişkin olarak "Her Eve Uydunet", "Konuşturan Modem Bizden" ve "Herkes İçin Teledünya HD Temel Paket" kampanyaları da devam edecek.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Türksat Yaz Dönemine 7 Yeni Kampanya ile Giriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement