Mudanya Belediye Başkanı Türkyılmaz Oda Temsilcilerini Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Mudanya Belediye Başkanı Türkyılmaz Oda Temsilcilerini Ağırladı

Mudanya Belediye Başkanı Türkyılmaz Oda Temsilcilerini Ağırladı

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, hayata geçirmeyi planladığı projeler hakkında fikirlerini almak için akademik odaların yöneticileriyle bir araya geldi.

09.08.2014 11:08  Güncelleme: 11:30

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, hayata geçirmeyi planladığı projeler hakkında fikirlerini almak için akademik odaların yöneticileriyle bir araya geldi.

Mudanya İstasyonu Sosyal Tesisleri'ndeki kahvaltıya Bursa'daki akademik odaların yönetici ve temsilcileri katıldı. Belediye Başkanı Türkyılmaz, Mudanya'nın adının ülke sınırları dışında da duyulmaya başladığını belirtti. Türkyılmaz'ın ilçenin tanıtımı ve geleceğini etkileyecek projelerire oda başkan ve temsilcilerinden destek geldi. Türkyılmaz, Mudanya'yı bilimle yöneteceklerinin altını çizdi.

Başkan Türkyılmaz, bu buluşmaların ilkini bugün gerçekleştirdiklerini, bundan sonra da oda başkan ve temsilcileriyle sık sık bir araya gelme arzusunda olduklarını ifade etti. Türkyılmaz,"Belediyemiz ile akademik odaların ortak çalışmalarıyla ilçemizi çok daha modern bir yer haline getirmek için çalışacağız. Ancak bunu gerçekleştirirken ilçemizin bütün bölgelerini de ele alarak modern ve hizmetlerini tam olarak almış olmalarını sağlayacağız. Bu kararlarımız birilerinin değil, Mudanya'da yaşayan 80 bin vatandaşımızın ve yaz aylarında ilçemize gelen misafirlerimizin sonuna kadar yararlanacağı kararlar olacaktır. Bu birlik ve beraberliğimizin sonuna kadar devam etmesini diliyorum. Başka Mudanya'nın olmadığı bilinciyle, bizler ekip olarak ilçemizin kalkınması, refah seviyesinin artması, mutlu, huzurlu ve yüzleri gülen insanların yaşadığı, sıkıntılarını geride bırakmış bir Mudanya için ellerimizi taşın altına koyduk. Zoru başarmak için çalışmalarımız devam etmektedir" dedi.

Türkyılmaz, "Siz akademisyenlerin, bu çıktığımız uzun soluklu yolda çalışmalarımıza katkılarınızı bekliyoruz. İmar konusunda çok kararlıyız. Yani biz imar çalışmasını bir kez yapacağız. Herkes yüzde 40 terkleri yapacak. Köylerimiz mevcut yapılarını koruyacak. Belediye olarak yıl sonunda bu konudaki çalışmalarımızı tamamlamak istiyoruz. Alacağımız kararların meclis gündemine getirilmeden önce akademik odaların görüşlerinin alınmasının önemli olduğunu biliyoruz. Mudanya artık bilimle yönetilecek ve doğru kararları hayata geçirmiş olacağız" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mudanya Belediye Başkanı Türkyılmaz Oda Temsilcilerini Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement