Tut İlçesinde Gençlik Kampı Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Tut İlçesinde Gençlik Kampı Düzenlendi

Tut İlçesinde Gençlik Kampı Düzenlendi

Adıyaman’da faaliyet gösteren Kanyon Doğa ve Dağcılık Kulübü tarafından, Tut ilçesinde Çanakçı Mesire alanında Gençlik kampı düzenledi.

03.06.2014 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'da faaliyet gösteren Kanyon Doğa ve Dağcılık Kulübü tarafından, Tut ilçesinde Çanakçı Mesire alanında Gençlik kampı düzenledi.

Kampa üniversite öğrencileri, öğretim elemanları, öğretmenler ve diğer meslek gruplarından yaklaşık 70 kişi katıldı. Kulübün bünyesinde bulunan bisiklet grubu üyeleri de kamp alanına gelerek faaliyete katıldılar. Yapılan kampa ayrıca Adıyaman Dağcılık Federasyon Temsilcisi Mehmet Ali Yılmaz da katıldı.

Cumartesi günü çadır kurulmasıyla başlanan etkinlik ikindi yürüyüşü ardından akşam yemeği ve gece kamp ateşinin yakılmasıyla daha eğlenceli bir hal aldı. Tut Belediyesi'nin katkılarıyla yakılan kamp ateşinin etrafında gençler doyasıya eğlendi. Gecenin ilerleyen saatlerinde Tut Kaymakamı Mehmet Mut ve Belediye Başkanı Cemal Avcı kampa katılarak gençlerin eğlencesine ortak oldu. Protokol üyeleri Tut ilçesine gelen gençler için her türlü yardımın sağlandığını ve kanyon kulübünün burada kamp kurmasından dolayı kulüp yöneticilerine teşekkür ettiler. Bundan sonrada gelecek her grup içinde aynı hassasiyeti göstereceklerini ifade ettiler.

Kulüp Yöneticisi Mehmet Küçükkelepçe konuyla alakalı yaptığı açıklamada, "Kulübümüze göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı başta Sayın Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız olmak üzere tüm Tut halkına teşekkür ederim. Amacımız insanlara doğanın farkındalığını oluşturmaktır. Gençlerimizi doğanın o eşsiz sesi ve güzelliği ile buluşturmayı kendimize görev edinmiş durumdayız" dedi.

Kamp gece geç saatlere kadar müzik ve eğlenceyle devam etti. Sabah doğa yürüyüşü, ardından kahvaltı yapılarak çadırlar söküldü. Son olarak çevre temizliği yapılarak kamp sona erdi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tut İlçesinde Gençlik Kampı Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • memet kürşat: nasıl bişeyy 0 0 Yanıtla

Advertisement