Tütüncü'den Seçim Sonuçlarına Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Tütüncü'den Seçim Sonuçlarına Teşekkür

Tütüncü\'den Seçim Sonuçlarına Teşekkür

Kepez Belediyesi Kasım ayı toplantısında, 21 gündem maddesi görüşüldü.

05.11.2015 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediyesi Kasım ayı toplantısında, 21 gündem maddesi görüşüldü. Kamuoyunu daha çok ilgilendiren maddeler için Pazartesi gününde toplantının devamı kararlaştırıldı.

Kepez Belediyesi Meclisi Kasım ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Hakan Tütüncü başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis toplantısında, 21 gündem maddesi görüşüldü. Gündem maddelerinin büyük çoğunluğu, görüşülmeleri için ilgili komisyonlara havale edildi. Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü'nün, Kepezlileri daha çok ilgilendiren konuların görüşülmesi için Pazartesi günü saat 10.00'da devam toplantısı yapılması önerisi de kabul edildi.

MUHALEFETTEN İKTİDARA TEBRİK

Toplantı, muhalif partili meclis üyelerinin seçimdeki başarıları nedeniyle iktidar partili meclis üyelerini tebrik etmesiyle başladı. Meclisin bu şekilde başlamasından duyduğu memnuniyeti ifade eden Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, iktidarıyla muhalefetiyle, müstesna bir meclis olmalarından dolayı iftihar duyduğumu hep ifade ettiğini söyledi. Belediye meclisinin bir siyasal platform olmadığını ve burada bölge sorunlarının görüşülmesi gerektiğini hatırlatan Tütüncü, "Ancak şunu da hoş görmek lazım ki, tümümüzün aynı zamanda siyasi bir kimliği var. Önemli bir seçimin ardından birbirlerimize tebriklerini iletmesi konusunda burada seviyeli görüşme olması mutluluk verici. Gösterdiğiniz her türlü olgunluk için teşekkür ediyorum. Bu tablo sizlerle iftihar etmek için bir sebep daha doğuruyor" dedi.

ASLOLAN ÜLKENİN MUTLULUĞU

Bu seçimde partisinin birinci çıkmasından ziyade bir memnuniyet daha duyduğunu ifade eden Tütüncü, "Bu seçimde şundan memnunum. İktidar partisine oy veren vermeyen herkesin memnun olduğunu görüyorum. Bizim için aslolan ülkemizin mutluluğudur. Seçim neticesinin kendi kişisel yaşantımız içinde, emin olun 1 nokta büyüklüğünde yeri yoktur. Ama ülkenin geleceği için değerlendirildiğinde meydana çıkan tablonun ülke için bir dönüm noktası olduğunu ifade etmek isterim." - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tütüncü'den Seçim Sonuçlarına Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement