Tütüncü İlk Bayramlaşmayı Personeliyle Yaptı - Son Dakika
Yerel

Tütüncü İlk Bayramlaşmayı Personeliyle Yaptı

Tütüncü İlk Bayramlaşmayı Personeliyle Yaptı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, belediye personeliyle bayramlaştı.

15.07.2015 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, belediye personeliyle bayramlaştı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, her bayramda olduğu gibi bu Ramazan Bayramı öncesinde de ilk bayramlaşmayı personeliyle gerçekleştirdi. Başkan Hakan Tütüncü, Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala başkan yardımcıları, birim müdürleri ve belediye personeliyle makam odasında bayramlaştı. Başkan Tütüncü, geleneksel bayramlaşma töreninde başkan yardımcılarıyla birlikte tüm çalışanlarının tek tek ellerini sıkarak, bayramlarını kutladı. Bayramlaşma töreninde personele çikolata ikram edildi.

İlk bayramlaşmayı, belediye personeli ile yaptıklarını belirten Tütüncü, "Her bayramda olduğu gibi bu bayramda da ilk bayramlaşmamızı mesai arkadaşlarımızla belediyemizde gerçekleştirdik. Personelimizin her birisini bir ailenin fertleri olarak gördük, görmeye de devam edeceğiz" dedi.

Kepezlilerin, Ramazan Bayramı'nı, huzur ve mutluluk içerisinde geçirebilmeleri için her türlü tedbiri aldıklarını belirten Başkan Tütüncü, "Zabıta Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Veterinerlik Müdürlüğü ekiplerimiz gereken her türlü tedbiri aldılar. Vatandaşlarımıza güzel bir bayram armağan edebilmenin gayreti içerisindeyiz" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tütüncü İlk Bayramlaşmayı Personeliyle Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement