Tütüncü, Öğrencileri Mecliste Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Tütüncü, Öğrencileri Mecliste Ağırladı

Tütüncü, Öğrencileri Mecliste Ağırladı

Kepez’in Çocukları Meclisin Konukları programının 2015/2016 eğitim öğretim yılının son toplantısı gerçekleştirildi.

05.06.2016 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez'in Çocukları Meclisin Konukları programının 2015/2016 eğitim öğretim yılının son toplantısı gerçekleştirildi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün görev döneminde başlatılan ve ilçede eğitim gören öğrencileri belediye meclis koltuklarına taşıyan Kepez'in Çocukları Meclisin Konukları programında yılın son toplantısı gerçekleştirildi. Bu eğitim yılında meclisin son konuğu Gülgün-Nihat Ömür Ortaokulu öğrencileri oldu. Program kapsamında belediyenin birimlerini gezen öğrenciler, yerel yönetimin farklı alanlarda verdiği hizmetleri yerinde tanıma fırsatı buldu. Belediyedeki tanıtıcı programın ardından Kepez Belediyesi Meclis Salonu'nda Başkan Tütüncü ile buluşan öğrenciler, meclis üyelerine ait koltuklarda oturarak yerel yönetimler hakkında Tütüncü tarafından bilgilendirildi.

Tütüncü, bu eğitim yılında 37 okuldan 3 bin 207 öğrenciyi bu salonda ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Çocuklara merkezi ve yerel yönetim alanlarında bilgiler veren Başkan Tütüncü, soru cevap kısmına geçerek çocukların gözünden Kepez'in sorunlarını ve yeniliklerini değerlendirdi. Öğrencilerle tek tek sohbet eden Tütüncü, her yıl gerçekleştirilen proje ile binlerce öğrenciye ulaştıklarını belirterek, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getiren projelerin devam edeceğini söyledi.

TÜTÜNCÜ'DEN BEŞ İSTEK

Öğrencilerle sıkı diyaloglar kuran Tütüncü, öğrencilerden beş özel istekte bulunarak şöyle konuştu:

"Şimdi sizden beş isteğim var. Bunlar iyi bir insan olmanın gereklilikleri. Birincisi derslerinize çok iyi çalışmanızı istiyorum. İkincisi annenizi ve babanızı çok sevmenizi, üçüncüsü ne iş yaparsanız en iyisini yapmanızı, dördüncüsü çok kitap okumanızı ve beşinci olarak da vatanımızı ve bu topraklar için canını veren aziz şehitlerimizi hiç unutmamanızı istiyorum." Tütüncü, isteklerini eksisiz sayan üç öğrenciye özel ödüller verirken, bu istekleri yerine getiren her insanın hayatta en büyük hediyeyi alacağını söyleyerek programı bitirdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tütüncü, Öğrencileri Mecliste Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement