Twitter Kullandığımız Uygulamaları Takip Edecek! - Son Dakika
Teknoloji

Twitter Kullandığımız Uygulamaları Takip Edecek!

Twitter Kullandığımız Uygulamaları Takip Edecek!

Twittter reklam hedeflerini geliştirmek için telefonunuzda kullandığınız uygulamaları takip edecek!

27.11.2014 10:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Twittter reklam hedeflerini geliştirmek için telefonunuzda kullandığınız uygulamaları takip edecek!

Twitter 'ın uzun zamandır kişiye özel hedef içerikli reklamları aktif edebilmek için çalışmalar yaptığını biliyoruz. Tabii ki bu yöntemi aktif hale getirebilmek için yapılması gereken en önemli şey kullanıcıların belirli bilgilerinin toplanabilmesi. Twitter 'da attığınız twitler ile ilgilendiğiniz, hoşlandığınız ve ya sevdiğiniz şeylerin belirlenmesi takipçileriniz tarafından oldukça kolay olabilir ancak bunların yazılımsal yollarla belirlenmesi oldukça zor.

Twitter bu işlemi gerçekleştirebilmek adına kullanıcıların favoriye aldığı twitler sayesinde ilgi alanlarını belirlemeye çalışıyor ancak şirketin aklına yeni ve kolay bir yöntem daha gelmiş. Twitter akıllı telefonunuzda kullandığınız uygulamaları takip ederek sizin ilgi alanlarınızı belirleyecek. Birçok kullanıcı tarafından özel hayata müdahale olarak yorumlanan bu gelişmenin sonu Twitter için pek de hayırlı olacağa benzemiyor. Şirket her ne kadar uygulama içeriğindeki bilgilere ulaşılamayacağını söylese de kullanıcıların büyük bir bölümü bu sözlere güvenmiyor.

Twitter için yepyeni bir uygulama olsa da aslında birçok Android ve İOS uygulaması bu işlemi zaten yapıyor yani kısacası bu işlem yeni bir bilgi toplama yöntemi değil ve Twitter mobil uygulamalar için yeni sınırlar çizmiyor. Ancak yine de neredeyse tüm kullanıcıların bu duruma sıcak bakmıyorlar. Şu an ki şartlara bakarsak bu uygulamanın Twitter 'a yarardan çok zarar getireceğini rahatlıkla söyleyebilirim. Peki siz bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz?

The post Twitter Kullandığımız Uygulamaları Takip Edecek! appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Twitter Kullandığımız Uygulamaları Takip Edecek! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement