Üç Akrobatın Şovu İzleyenleri Dehşete Düşürdü - Son Dakika
Dünya

Üç Akrobatın Şovu İzleyenleri Dehşete Düşürdü

Üç akrobatın olağanüstü biçimde vücutlarını bükerek ve esneterek çeşitli şekillere soktuğu görüntüler hem şaşırtıyor hem de ürkütüyor.

09.12.2016 17:54  Güncelleme: 18:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Calisthenic Movement adlı organizasyon için çekilen videoda, üç akrobat robot gibi hareketsiz duruyor ve ardından sıra dışı yeteneklerini sergilemeye başlıyor. Her bir akrobat sırayla muhteşem yeteneklerini gösteriyor. Akrobatlardan biri adem elmasını sağa sola oynatırken bir diğer arkadaşı sırtından kürek kemiklerini belirgin bir biçimde çıkararak melek kanatlarını andırır bir şekle sokuyor. Üçüncü akrobat da göğüs kafesini genişleterek fondaki müziğin ritmine uyduruyor.

GÖRÜNTÜLERİ İZLEYENLER KARIŞIK DUYGULARINI SATIRLARA DÖKTÜ

Rusya'da çekilen görüntüler sosyal medyaya yüklenmesinin ardından birkaç gün içinde yüz binden fazla izlendi. Facebook sayfasında bir kullanıcı: "Bu videodan hoşlanmam mı lazım yoksa korkmam mı lazım bilemedim." derken bir diğer yorumcu da: "Akrobatlar yaşlandıklarında birçok fiziksel sorunla karşılaşırlar. Gösteri bir harika ama ilerleyen yaşlarında bunun bedelini ödeyecekler." satırlarını yazdı.

Üç Akrobatın Şovu İzleyenleri Dehşete Düşürdü

Son Dakika Dünya Üç Akrobatın Şovu İzleyenleri Dehşete Düşürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement