Uedaş, 2015'de İnegöl'e 10 Milyon TL'lik Yatırım Yapacak - Son Dakika
Ekonomi

Uedaş, 2015'de İnegöl'e 10 Milyon TL'lik Yatırım Yapacak

Uedaş, 2015\'de İnegöl\'e 10 Milyon TL\'lik Yatırım Yapacak

İnegöl Müteahhitler Derneği Başkanı Fahrettin Baykan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, UEDAŞ Yatırım Direktörlüğünde Kontrol Mühendisi olarak görev yaparken, UEDAŞ İnegöl İşletmesine Müdür olarak atanan Enis Gürer’i makamın ziyaret ederek başarılar dilediler.

18.12.2014 14:39

İnegöl Müteahhitler Derneği Başkanı Fahrettin Baykan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, UEDAŞ Yatırım Direktörlüğünde Kontrol Mühendisi olarak görev yaparken, UEDAŞ İnegöl İşletmesine Müdür olarak atanan Enis Gürer'i makamın ziyaret ederek başarılar dilediler.

Ziyarette bir konuşma yapan İnegöl Müteahhitler Derneği Başkanı Fahrettin Baykan, "Dernek olarak yeni UEDAŞ müdürümüze ziyarete geldik. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz. Biz müteahhitler olarak, UEDAŞ'la iç içe çalışıyoruz. Biz, yeni müdürümüzle el ele, omuz omuza çalışmak istiyoruz. Daha önceki müdürümüzle bunu yapamadık. Bu yakınlığı, bu sıcaklığı göremedik. Zaman zaman sıkıntılar yaşamıştık. Ama yeni müdürümüzle şuanda aldığımız enerji, intiba güzel. Ben umuyorum ki, önümüzdeki süreçte değerli müdürümüzle, Müteahhitler Derneği olarak çok güzel çalışacağımızı biliyorum. Şuanda o ışığı aldım. Ben müdürümüze yeni görevinde başarılar diliyorum. Müteahhitler Derneği olarak da her zaman yanında olacağımızı belirtmek istiyorum" dedi. SORUNLARI BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ Ziyaretten dolayı teşekkür eden UEDAŞ İnegöl İşletme Müdürü Enis Gürer, "Öncelikle ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ederim. Bu ziyaretler bizlere yalnız olmadığımızı hissettiriyor. Biz de bayrağı devraldık. Bir şekilde sorunlarda oluşmuş olabilir ama bunların da üstesinden geleceğiz. Bundan sonraki süreçte belli bir uygulama planı güdeceğiz. İnşallah neticesi hayırlı olacak. Birlikte başarı sağlarsak önemli olan o" diye konuştu.

10 MİLYON LİRA YATIRIM YAPILACAK

2015 yılı yatırımlarının planlamasının yapıldığını belirten Enis Gürer, "Ekstra yıl içinde talepler olacaktır. Vatandaşlarımızın, derneklerin talepleri de olacak. Bunları öncesinde planlayabilirsek, daha doğru hareket etmiş oluruz. Zamanlama olarak, doğru zamanda müdahale edebilmiş oluruz. 2015 yılında birçok yatırımımız olacak. 2016 yılı için de yatırım planlarımızı oluşturuyoruz. Önemli olan enerji talebini doğru zamanda verebilmek. Bunu İnegöl için inşallah başaracağız. 2015 yılında 10 milyon liranın üzerinde İnegöl'e yatırım yapacağız. Net rakam değişebilir. Çünkü, sahaya çıktığında maliyet değişebiliyor. 10 milyon liranın üzerinde bir yatırım gözüküyor. Yapılacak yatırımla arıza kaynaklarını yok etmek istiyoruz. Havai şebeke ihtiyacı karşılamadığı için veya arıza yarattığı için, yer altına alıyoruz. Önemli olan enerji taleplerini karşılayabilmemiz, arızaları gidermemiz. Bu ikisi içinde çözüm aynı. Eğer yer altına almamız gerekiyorsa, enerji nakil hatlarını yer altına alacağız. Havadan gidecekse de, havadan gitmeye devam edecek. Bu bölgeye göre de değişecektir" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından İnegöl Müteahhitler Derneği Başkanı Fahrettin Baykan, ziyaretin anısına UEDAŞ İşletme Müdürü Enis Gürer'e çiçek takdim etti. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Uedaş, 2015'de İnegöl'e 10 Milyon TL'lik Yatırım Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement