Beşiktaş Taraftarları, Olympiakos Deplasmanına Alınmayacak - Son Dakika
Spor

Beşiktaş Taraftarları, Olympiakos Deplasmanına Alınmayacak

Yunan Emniyeti, Olympiakos maçına gidecek Türk taraftarların emniyetini sağlayamayacağını açıklayınca UEFA, Beşiktaş ve Olympiakos'a deplasman yasağı koydu.

01.03.2017 17:46  Güncelleme: 17:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Yunan ekibi Olympiakos ile eşleşen Beşiktaş, ilk maçına 9 Mart Perşembe günü deplasmanda çıkacak.

Buna karşın iki ülke arasındaki tarihsel gerilim nedeniyle iki kulüp aralarında anlaştılar ve iki maçta da taraftarların deplasmana gitmesine yasak konuldu.

BEŞİKTAŞ VE OLYMPİAKOS TARAFTALARINA DEPLASMAN YASAĞI

Beşiktaş tarafından yapılan açıklamaya göre, Olympiakos kulübü UEFA'ya başvuruda bulunmuş ve güvenlik gerekçesiyle maçın, deplasman takım taraftarı olmadan oynanması gerektiğini bildirmiş. Bunun üzerine UEFA her iki kulübe de bu talebin lehinde bir tavsiyede bulunmuş ve iki kulüp aralarında anlaşmaları sonucunda deplasman yasağını uygun bulmuşlar.

İşte Beşiktaş kulübünden konuyla ilgili yapılan açıklama...

"09.03.2017 tarihinde Yunanistan'da oynanacak Olympiakos - Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi karşılaşması öncesi, Yunanistan resmi makamlarınca UEFA'ya "güvenlik gerekçesiyle maçın deplasman takımı taraftarı olmadan yapılması" talebi iletilmiş, UEFA tarafından her iki kulübe bu talebin lehinde tavsiyede bulunulmuştur.

UEFA'dan gelen bu değerlendirme üzerine Beşiktaş JK ve Olympiakos kulüpleri, iki takım arasında gerçekleşecek her iki karşılaşmanın da deplasman taraftarları olmadan yapılması üzerine mutabakata varmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyururuz."

Beşiktaş Taraftarları, Olympiakos Deplasmanına Alınmayacak
Kaynak: Futbolarena.com

Son Dakika Spor Beşiktaş Taraftarları, Olympiakos Deplasmanına Alınmayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement