Uetd'de Türkiye Gündemi Değerlendirildi - Son Dakika
Güncel

Uetd'de Türkiye Gündemi Değerlendirildi

Uetd\'de Türkiye Gündemi Değerlendirildi

Toplantıda UETD Gelsenkirchen Şube Başkanı Erol Yukarıbaş, Ruhr Bölgesi Başkanı Yaşar Çördük ve Türkiye'den Star Gazetesi Ankara Temsilcisi ve Yazarı Mustafa Kartoğlu hazır bulundu.

03.03.2014 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Toplantıda UETD Gelsenkirchen Şube Başkanı Erol Yukarıbaş, Ruhr Bölgesi Başkanı Yaşar Çördük ve Türkiye'den Star Gazetesi Ankara Temsilcisi ve Yazarı Mustafa Kartoğlu hazır bulundu.

'BEN KENDİMİ ÖZGÜR HİSSEDİYORUM'

Toplantıda Mustafa Kartoğlu Türkiye'de yaşanan son gelişmeleri anlatan bir konuşma yaptı.17 Aralık operasyonun getirdiklerini ve sonrasında yaşanan gelişmeleri anlatan Mustafa Kartoğlu, sunumunun ardından izleyicilerden gelen soruları yanıtladı.

Bir izleyicinin Türkiye'de basın özgürlüğü var mı? sorusuna Mustafa Kartoğlu, "Ben kendimi özgür hissediyorum, bu konuda bir sıkıntım yok. Şu anlamda söylüyorum bunu. Ben bu iktidarın bugüne kadar yaptıklarını destekledim, muhtemelen bundan sonra da destekleyeceğim. Fakat ben bunların hayranıyım, asla peşlerini bırakmam demiyorum. Daha iyisi yoksa, var olana şükrederiz şeklinde meseleye bakıyorum" diye cevap verdi.

'AMACIMIZ BİLGİLENDİRMEK'

Toplantının düzenlenme amacını habercilere anlatan UETD Gelsenkirchen Şube Başkanı Erol Yukarıbaş ise, 'UETD teşkilatları olarak Türkiye'den bazen milletvekili, bazen de akademisyenleri davet ediyoruz. Bu kez de bir gazeteciyi davet ettik. Kendisi bize Türkiye'deki son gelişmeleri değerlendiren bir sunum yaptı. Amacımız hem üyelerimizin, hemde bizi takip edenlerin farklı konularda bilgi alabileceği toplantıları hazırlamaktır' dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uetd'de Türkiye Gündemi Değerlendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement