Ufka Yolculuk Kültür Yarışması - Son Dakika
Güncel

Ufka Yolculuk Kültür Yarışması

ASİLDER Ankara Gençlik, Spor ve İzcilik Kulübü Başkanı Arslan: "Son Peygamber'in Hayatı' konulu yarışma sayesinde toplumdaki birçok kişiye Hazreti Muhammed'in hayatı daha doğru olarak öğretilecek"

16.01.2015 16:12

ASİLDER Ankara Gençlik, Spor ve İzcilik Kulübü Başkanı Zeynel Arslan, "Son Peygamber'in Hayatı' konulu yarışma sayesinde toplumdaki birçok kişiye Hazreti Muhammed'in hayatı daha doğru olarak öğretilecek" değerlendirmesini yaptı.

Arslan, yaptığı yazılı açıklamada, Zinde Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü'nün Son Peygamber Platformu ile düzenlediği Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları kapsamında "Son Peygamber'in hayatı" konulu yarışma düzenleneceğini belirtti.

Kulüp olarak "Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları" kapsamında geçmiş yıllarda düzenlenen birçok yarışmaya da destek verdiklerini anlatan Arslan, koordinatörlüğünü yürüttükleri "Son Peygamber'in hayatı" konulu yarışmaya da her türlü desteği sağlayacaklarını bildirdi.

Yarışmanın Türkiye'de Türkçe, yurt dışında ise İngilizce yapılacağını ifade eden Arslan, şunları kaydetti:

"Son Peygamber'in Hayatı' konulu yarışma sayesinde toplumdaki birçok kişiye Hz. Muhammed'in hayatı daha doğru olarak öğretilecek. 29 Mart 2015 Pazar günü sınavı yapılacak yarışmanın müracaatları, 'www.ufkayolculuk.com' web sitesi aracılığı ile online olarak başlamış olup, müracaatlar 31 Ocak 2015 tarihinde sona erecektir. 6 kategoride yapılacak olan yarışmayla ilgili yarışmacılara 'Kur'an-ı Kerim'e Göre Peygamberler ve Tevhid Mücadelesi' adlı kitabı kaynak kitap olarak tavsiye ediyoruz. Amacımız, okuma alışkanlığının istenilen düzeyde olmadığı günümüzde, okuyan, düşünen ve okuduklarıyla hayatına yön veren bireylerin yetişmesine katkı sağlamakla birlikte Peygamberimizin hayatıyla ilgili bilgi kirliliğinin önüne geçerek her yaştaki bireylerin özellikle de gençlerimizin sağlam ve sahih kaynaklarla Peygamberimizin hayatını öğrenmesidir."

Yarışmada dereceye girenlere umre seyahati, bilgisayar ve para ödülleri verilecek. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ufka Yolculuk Kültür Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement