Ufo'ların Arkasından ABD Çıktı - Son Dakika
Teknoloji

Ufo'ların Arkasından ABD Çıktı

Ufo\'ların Arkasından ABD Çıktı

CIA, yıllar sonra UFO'ların arkasında kendilerinin olduklarını açıkladı.

07.01.2015 04:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Emre Çetinkaya - -

Dünyada çok uzun yıllardır bir UFO gizemi bulunuyor. Bazen gökyüzünde gözüken tanımlanamayan cisimler için UFO benzetmesi yapılıyor. Hatta bunun son örneğine geçtiğimiz günlerde görmüştük. Kaliforniya'da gözüken tanımlanamayan bir cismin UFO olabileceği iddia edilmişti. Bunların ardından geçtiğimiz gün CIA'den yıllar sonra bir itiraf geldi.


Resmi Twitter hesabından bazı açıklamalarda bulunan CIA yetkilileri, yarım asır önce yani 1950-1960'lı yıllar arasında yoğun şekilde yapılan UFO gözlemlerine kendilerinin sebep olduklarını itiraf etti. O dönemde gizli bir uçak projesi üzerinde çalıştıklarını söyleyen CIA, o dönemlerde gökyüzünde görünen uçan daireye benzeyen cisimlerin aslında kendi uçakları olduğunu söyledi.


CIA hesabından atılan tweet ise tam olarak şöyleydi; "2014'ün en iyileri listesinde en çok okunan başlık: 50'li yıllarda gökyüzünde görülen anormal olaylar? O bizdik"


Ayrıca bu bahsi geçen dönemde yürüttükleri U-2 Programı'nı da açıklayan CIA, bunun için tam olarak 272 sayfalık bir döküman yayınladı.


Son olarak bu bahsi geçen dönemde ortaya çıkan UFO iddialarının 'ET' ve 'Star Wars' gibi birçok efsane seri ve filme ilham verdiğini de söyleyelim. Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz?




Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Ufo'ların Arkasından ABD Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement