Uğur Dündar: Benim Oyum Ekmel Bey'e - Son Dakika
Güncel

Uğur Dündar: Benim Oyum Ekmel Bey'e

Uğur Dündar: Benim Oyum Ekmel Bey\'e

Gazeteci Uğur Dündar, Ekmeleddin İhsanoğlu'nu överek "Yas­tı­ğa ba­şı­mı ko­yar­ken son ka­ra­rı­mı ver­dim. Be­nim oyum Ek­mel Be­y'­e." dedi.

10.07.2014 13:04  Güncelleme: 13:51

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nu önceki akşam Halk TV'deki programında konuk eden Dündar, izlenimlerini Sözcü gazetesindeki köşesinde paylaştı. Uğur Dündar, "ta­nı­yan­lar onun "i­yi eş, ör­nek ba­ba­" ol­du­ğu gö­rü­şün­de bir­le­şi­yor. Halk Are­na­sı­'n­da dik­ka­ti­ni­zi çek­miş­tir. Eşin­den bü­yük sev­gi ve say­gıy­la söz edi­yor, onu an­la­tır­ken par­ma­ğın­da­ki yü­zü­ğü­nü ok­şu­yor." yazdı.

Yüreğinin insan sevgisi ve adalet duygusuyla dopdolu olduğunu yazan Dündar, İhsanoğlu'nun uluslararası etkilliklerde baş köşeye oturtulduğu gibi sözünün dinlendiğini belirtiyor.

"ERDOĞAN'DA BULUNMAYAN TÜM İYİ ÖZELLİKLER"

Yazısının sonuna kadar çatı adaya öven Dündar, 10 Ağustos'taki oyunun rengini de şöyle açıkladı: Bü­yük il­giy­le iz­le­nen prog­ra­mı bi­ti­rip ote­li­me dön­dü­ğüm­de, uzun uzun dü­şün­düm. Tay­yip Er­do­ğa­n'­da bu­lun­ma­yan tüm iyi özel­lik­le­rin Ek­mel Be­y'­de var ol­du­ğu­na ka­na­at ge­tir­dim. Ve yas­tı­ğa ba­şı­mı ko­yar­ken son ka­ra­rı­mı ver­dim.Be­nim oyum Ek­mel Be­y'­e de­dim."

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Uğur Dündar: Benim Oyum Ekmel Bey'e - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (72)

  • İSLAMCI GENÇ: SEVMEM KENDİSİNİ AMA HELAL OLSUN :))BENİM OYUMDA EKMEL BEYE ALLAH NASİP EDERSE 23 30 Yanıtla
  • hakan aygün: KARDEŞ ERDOĞAN SENİN OYUNA MUHTAÇ DEĞİL YOL AL 30 20 Yanıtla
  • fenerbahçem: yapma yav oturup ağlayacam şimdi 33 9 Yanıtla
  • ank2007: Ekmeleddin İhsanoğlu AKP'nin adayı olsa idi Uğur Dündar aynı övgüleri yapabilecek miydi? Size inat oyum Tayyip Erdoğan'a... 21 20 Yanıtla
  • baybora69: çokmu önemli dündarın kime oy vereceği. iki günde nasılda tanımış adamını 24 10 Yanıtla
  • yakup: Akp allah belasını versin cahil insan lari kömür le makarna oy larını satın aldi kör cahil siniz 11 23 Yanıtla
    SELAMSIZ: EROLCUK, GENE TRİBÜNLERE OYNAMIŞSIN, ŞİMDİ YALAN MI AKP NİN GIDA DAĞITTIĞI? CEVABINI BİLSEM DE ONA GÖRE DEVAM ETSEM..DİYELİM Kİ YALAN..BİZZAT BU YEREL SEÇMİLERDE BANA YOLDA GİDERKEN ARAÇLA 250 GR PAKETTE KAHVE VERDİLER..AYRICA BİR ÇOK KOMŞULARIMIZIN DA DURUMU AYNI..MİLLETVEKİLİ SEÇİMİNDE DE MAKARNA DAĞITILDI, HATTA SUYU OLMANYAN TUNCELİ KÖYLERİNE ÇAMAŞIR MAKİNASI BİLE VERDİLER..BUNLAR DA DEVLETİN VALİLERİ YAPMADI MI? ULAN BU MEMLEKETTE CEM UZAN, BİR DÜRÜM BİR AYRANLA YÜZDE YEDİ OY ALDI BE..İYİ PEKİ EĞİTİM YERİ YÜKSEK YERLERDE NEDEN KAZANAMIYOR SENİN PARTİN ? NEYSE YA KİME NE ANLATIYORSAM? 0 0
  • Nisibis: Oyun belliydi yalandan açıklama yapmana gerek.senin oy verdiğin adama zaten oy verilmez 19 13 Yanıtla
  • hayat: ALTINA ADINIDA YAZMAYI UNUTMA SAKIN:)))) SENİN OYUNU İSTEMİYOR KİMSE ZATEN.. 17 14 Yanıtla
  • bombaaaa: yanar döner dündar 11 20 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement