Uğur Okulları'ndan Öğrencilerine Ayrıcalık..uğur Kart - Son Dakika
Güncel

Uğur Okulları'ndan Öğrencilerine Ayrıcalık..uğur Kart

Uğur Okulları öğrencilerine ayrıcalıklı bir dünya sunan "Uğur Kart", eğitimden teknolojiye, sağlıktan kültürel etkinliklere kadar birçok alanda fayda yaratıyor.

02.06.2016 13:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uğur Okulları öğrencilerine ayrıcalıklı bir dünya sunan "Uğur Kart", eğitimden teknolojiye, sağlıktan kültürel etkinliklere kadar birçok alanda fayda yaratıyor.

Uğur Okulları eğitimde kalite standartlarını yükseltecek projelere imza atmaya devam ediyor. Mastercard onaylı Türkiye'nin ilk ön ödemeli kart sağlayıcısı ininal ve Uğur Okulları işbirliği ile projelendirilen Uğur Kart, Türkiye'de özellikli avantajlar sunarak öğrencilere birçok alanda katma değer yaratmayı hedefliyor. Uğur Okullarında eğitim alan öğrencilerin ücretsiz sahip olacağı Uğur Kart, teknolojiden sağlığa, eğitimden tekstile birçok indirim, dönemsel avantaj, kişiye özgü indirim ve sürprizlerle sunuyor.

Türkiye'nin Mastercard onaylı ilk ön ödemeli kart sağlayıcısı ininal işbirliği ile hayata geçen Uğur Kart projesi vasıtasıyla öğrenci ve veliler "Uğurlu bir Dünya" ile tanışıyor.

BAU Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel, Uğur Okulları Genel Müdürü Yücel Yücel, ininal Genel Müdür Yardımcısı Ömer Suner, Uğur Okulları öğrencileri ve basın mensuplarının katılımıyla gerçekleşen lansmanda konuşmasını gerçekleştiren BAU Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel Uğur Kart Projesini şu sözlerle yorumladı: "Uğur Okulları, öğrencilerine sadece ders öğreten değil onları toplumda saygın bireyler haline getirmeyi hedefleyen bir kurumdur. Bunun en önemli yolu da aile olmaktan geçer. Bizim en büyük görevimiz öğrencilerimize bir aile ortamında olduklarını hissettirmektir. Bu nedenle Uğur Kart'ın önemi bizler için çok büyük. Velilerimiz ve öğrencilerimiz Uğur Kart ile birlikte Uğur Okulları'nın bir parçası olmanın gururunu daha fazla hissedecekler, Uğur Kart onların topluma faydalı iyi insanlar haline dönüşmelerini daha da kolaylaştıracak. Uğur Okulları öğrencileri mezun olduktan sonra da Uğurlu olmanın ayrıcalıklarından faydalanmayı sürdürebilecekler. Ulusal ve uluslararası sınavlarda başarı gösteren öğrencilerimizin kartlarına ödül para yüklemesi yapılacak. "

ininal satış ve pazarlama GMY'si Ömer Suner, Uğur Kart Projesini şu sözlerle değerlendirdi: ininal olarak 2012'den bugüne 40'dan fazla ulusal ve uluslararası firma ile iş birliği gerçekleştirdik. Uğur Okulları eğitim alanında iş birliği yaptığımız ilk kurum olması sebebi ile proje bizler için önemli bir yer taşımaktadır. Gerek Uğur Okulları bünyesinde gerekse de öğrenci ve velilerin hayatlarına birebir dokunarak fayda katmayı hedeflemekteyiz." dedi.

Uğur Kart Avantajları nelerdir?

Uğur Kart sahibi olan öğrenci ve veliler BAU Global bünyesinde yer alan tüm eğitim kurumlarından özel indirimlerle faydalanabilecek. Öğrenci velileri dilerse Bahçeşehir Üniversitesi sertifika programlarına, yurt dışı seyahat programlarına indirimli olarak katılacak ve Uğurlu ailesinden olma ayrıcalığını yaşayabilecek. Uğur Okulları öğrencileri Bahçeşehir Uğur Eğitim kurumlarının Türkiye ve dünyanın dört bir yanında bulunan kampüslerinde indirimli eğitim şansını elde edecekler.

Uğur Kart Nasıl Kullanılır?

Ön ödemeli bir kart olan Uğur Kart ile yüklediğiniz bakiye kadar harcama yapabilirsiniz. Kredi kartı/ Banka kartı'nın geçtiği her yerde rahatlıkla ve güvenle işlem yapabileceğiniz Uğur Kart'a herhangi bir sözleşme ya da form imzalamadan ve bankada hesap açmadan sahip olabilirsiniz. Uğur Kart'a, Migros, Migros Jet, Tansaş, Tüm PTT Şubeleri, seçkin Yaysat gazete satış noktaları, ING Bank ATM'leri, PTT Matik'ler ve EFT yöntemi ile para yükleyebilirsiniz. Detaylı bilgi almak için www.ugurkart.com - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uğur Okulları'ndan Öğrencilerine Ayrıcalık..uğur Kart - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement