Ulaş'ta Çıkan Yangında Hasar Gören Cami Onarılıyor - Son Dakika
Yerel

Ulaş'ta Çıkan Yangında Hasar Gören Cami Onarılıyor

Sivas'ın Ulaş ilçesinde bir süre önce çıkan yangında hasar gören ve geçici süre ibadete kapatılan camide bakım onarım çalışmaları devam ediyor.

25.12.2014 17:18  Güncelleme: 17:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ın Ulaş ilçesinde bir süre önce çıkan yangında hasar gören ve geçici süre ibadete kapatılan camide bakım onarım çalışmaları devam ediyor.

Ulaş Merkez Camii Kur'an Kursu Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Yusuf Akseki, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Yangında büyük çapta hasar gören ve ibadete kapatılan camimizin bakım ve onarımı hayırsever vatandaşlarımızın destekleriyle devam ediyor. Camimizin bir an önce ibadete açılması için soğuk sıcak demeden çalışıyoruz. İnşallah hayırseverlerin yardımlarıyla ibadete açacağız" diye konuştu.

Akseki, caminin bakım onarımı için bağış kampanyası başlattıklarını belirterek, hayırseverlerin Ziraat Bankası Ulaş Şubesi'nin 25561165-5001 nolu hesabına bağışta bulunabileceklerini söyledi.

Ulaş Merkez Camisi, akli dengesi yerinde olmayan M.A. (47) tarafından 18 Kasım'da çıkarılan yangında zarar görmüştü. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ulaş'ta Çıkan Yangında Hasar Gören Cami Onarılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement