Ulaşım Sektöründe Araç Kullanım Tercihleri Değişiyor - Son Dakika
Basın Bültenleri

Ulaşım Sektöründe Araç Kullanım Tercihleri Değişiyor

Ulaşım Sektöründe Araç Kullanım Tercihleri Değişiyor

TaksiBul Aplikasyonu Türkiye'nin 81 il ve ilçesinde 2013 yılından beri başarıyla hizmet vermeye devam etmektedir.

09.02.2015 17:29

TaksiBul Aplikasyonu Türkiye'nin 81 il ve ilçesinde 2013 yılından beri başarıyla hizmet vermeye devam etmektedir. Doğudan batıya her ilde üye sayısının katlanarak artmaya devam etmesi bu tür teknolojilere duyulan ihtiyacının göstergesidir diyen TaksiBul Reklam Pazarlama Direktörü Öztürk İnsanlar, hayatlarını kolaylaştıran teknolojileri daha çabuk alışkanlık haline getiriyorlar dedi.

TaksiBul Uygulaması sayesinde artık taksimetre dolandırıcılığının azaldığı, unutulan değerli eşyaların bulunmasının kolaylaştığı, taksi şoförü ve yolcular arasında geçen gereksiz tartışmaların neredeyse hiç yaşanmadığı bir sektör haline dönüşen Taksicilik bu yeni formuyla tercih edilmeye devam ediyor. TaksiBul bu başarısının sebebi, en başta sektörde ki başlıca problemleri tespit edip, uygulamayla bu problemlere kesin çözüm sunmasından kaynaklanmaktadır. Bu çözümlerle şimdiye kadar ihmal edilen taksi şoförleri ve ulaşım sektöründe yaşadıkları problemler çözülemeyen onca vatandaşın gelen bu uygulamayla nihayet yüzü gülmüştür.

Yaşlılarının kontrolleri için hastaneye gitmesi, çocuklarının her gün okula gitmesi, kendilerinin de her gün işe gitmesi gibi rutin ulaşım tercihlerini, TaksiBul uygulamasının üzerinden yapan yolcular ve müşteri potansiyeli artan taksi şoförleri bu durumdan oldukça memnun.

TaksiBul uygulamasının hızlı, güvenilir ve kolay kullanılabilir olması her yaşta ki insana tercih avantajı sağlamaktadır. Öztürk Türkiye'nin her yerinden 444 41 07 nolu ücretsiz danışma hattından 7/24 yolcu ve taksi şoförlerine hizmet verilmektedir dedi.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Ulaşım Sektöründe Araç Kullanım Tercihleri Değişiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement