Ultraaslan'dan Şırnak'ta Kömür Ocağında Göçük Altında Kalanların Ailelerine Ramazan Bayramı Yardımı - Son Dakika
Yerel

Ultraaslan'dan Şırnak'ta Kömür Ocağında Göçük Altında Kalanların Ailelerine Ramazan Bayramı Yardımı

Ultraaslan Genel Koordinatörlüğü Ramazan Bayramı münasebetiyle Şırnaklı kömür ocağında göçük altında kalanların ailelerine oyuncak ve gıda yardımında bulundu.

27.07.2014 09:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ultraaslan Genel Koordinatörlüğü Ramazan Bayramı münasebetiyle Şırnaklı kömür ocağında göçük altında kalanların ailelerine oyuncak ve gıda yardımında bulundu.

Şırnak Ultra Aslan Koordinatörü Sami Çakan,Ramazan Bayramı nedeniyle son zamanlarda kömür ocaklarında göçük altında kalan 4 aileye Ramazan ayı başında yaptıkları yardımı bayram içinde de yapmak istediklerini bu mağdur aileleri ve çocukları sevindirmek istediklerini belirtti.

Çakan " Genel Koordinatörümüz Veysel Giley ve Yurtiçi Koordinatörümüz Danış Karakaş tarafından  gönderilen gıda ve oyuncak yardımlarını kömür ocağında hayatını kaybeden 4 aileye dağıttık.Ramazan başında da gıda yardımında bulunmuştuk bugünde bayram alışverişi yapıp onların yüzünü bir nebze bayramda güldürmek istedik.Yardımda bulunan Koordinatörlerime teşekkür ediyorum"dedi.

Gönderilen gıda ve oyuncak yardımları,son zamanlarda kömür ocaklarında göçük altında kalan Seven,Uçar,Baysal ve Saknak  ailelerine verildi.

Aileler yapılan yardımlarda duydukları memnuniyeti dile getirdi. - Şırnak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ultraaslan'dan Şırnak'ta Kömür Ocağında Göçük Altında Kalanların Ailelerine Ramazan Bayramı Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement