Uludağ'ın Jak Timleri (2) - Son Dakika
Güncel

Uludağ'ın Jak Timleri (2)

Uludağ\'ın Jak Timleri (2)

VALİ KARALOĞLU, JAK'I DENETLEDİ Kış turizm merkezi Uludağ'da görev yapan Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ekiplerini denetleyen Bursa Valisi Münir Karaloğlu, 2015 yılında 1 milyon 605 bin kişinin Uludağ'a geldiğini söyledi.

06.01.2016 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

VALİ KARALOĞLU, JAK'I DENETLEDİ

Kış turizm merkezi Uludağ'da görev yapan Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ekiplerini denetleyen Bursa Valisi Münir Karaloğlu, 2015 yılında 1 milyon 605 bin kişinin Uludağ'a geldiğini söyledi.

Vali Karaloğlu, Uludağ'da Jandarma ve Garnizon Bölge Komutanı Tümgeneral Seyfullah Saldık tarafından karşılandı. İl Jandarma Alay Komutanı Albay Yurdakul Akkuş ve İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız'ında katıldığı denetlemede JAK ekiplerinin kullandığı ekipmanlar tanıtıldı.

Uludağ'da 2016 sezonuna girildiğini belirten Vali Münir Karaloğlu, "Aldığımız sıkı tedbirlerle bu yıl sorunsuz tatil geçirilmesini umut ediyoruz" dedi. Karaloğlu, 2015 yılında Uludağ'a 125 bin otomobilin giriş yaptığını belirterek "Karayoluyla 655 bin vatandaşımız, teleferikle 948 bin vatandaşımız olmak üzere 1 milyon 605 bin kişi zirveyi ziyaret etti. 2014 yılına göre yüzde 60'lık bir artış söz konusu, ne kadar çok insan dağa çıkıyorsa bizim de işimiz o kadar çok artacak" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uludağ'ın Jak Timleri (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement