Ümit Karan'ın Barının Kurşunmasıyla İlgili Bir Kişi Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

Ümit Karan'ın Barının Kurşunmasıyla İlgili Bir Kişi Gözaltına Alındı

Eski futbolcu Ümit Karan'ın ortağı olduğu Maçka'daki eğlence mekanında 2 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı saldırı olayının faili olduğu öğrenilen bir şüpheli, polis tarafından yakalandı.

26.02.2015 12:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski futbolcu Ümit Karan'ın ortağı olduğu Maçka'daki eğlence mekanında 2 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı saldırı olayının faili olduğu öğrenilen bir şüpheli, polis tarafından yakalandı. Şüphelinin Bayrampaşa'da bir başka lokantada bir kişinin silahla yaralanma olayının da faili olduğu belirlendi.

Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 25 Ekim 2014 tarihinde bir lokantada Y.A.(35) adlı kişinin yaralanmasıyla ilgili soruşturma açılmıştı. Yapılan teknik ve fiziki ve takibin ardından yaralama olayını gerçekleştiren kişinin G.A.(31) olduğu tespit edildi. Daha önceden polise geliş kaydı bulunduğu öğrenilen şüphelinin, iki kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan Maçka'da lüks bir eğlence mekanının kurşunlama olayını da gerçekleştirdiği belirlendi. Ortakları arasında eski futbolcu Ümit Karan'ın bulunduğu eğlence mekanına yapılan saldırıda kapıda koruma olarak duran H.A.(31), Y.Ş.(35) yaralanmıştı. Polis olaydan sonra 4 kişiyi gözaltına almış, firarda olan bir kişi ise aranıyordu.

Bayrampaşa, Asayiş Büro Amirliği ekipleri önceki gün Terazidere'de bir adrese yaptıkları baskında G.A., adlı şüpheliyi gözaltına aldı. Şüpheliyle birlikte ruhsatsız 7.65 çapında bir tabanca ele geçirildi. Şüphelinin sorgusunun poliste sürdüğü, işlemlerinin bitmesinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ümit Karan'ın Barının Kurşunmasıyla İlgili Bir Kişi Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement