Ümraniye Belediyesi 10 Bin Vatandaşı Sokak İftarında Buluşturdu - Son Dakika
Yerel

Ümraniye Belediyesi 10 Bin Vatandaşı Sokak İftarında Buluşturdu

Ümraniye Belediyesi 10 Bin Vatandaşı Sokak İftarında Buluşturdu

Ümraniye Belediyesi, 10 farklı mahalleden katılan 10 bin vatandaşa iftar yemeği verdi.

10.06.2016 23:52

Ümraniye Belediyesi, 10 farklı mahalleden katılan 10 bin vatandaşa iftar yemeği verdi.

Ümraniye Belediyesi ilçe sınırlarında bulunan sakinine iftar yemeği verdi. Altınşehir Mahallesi'nde gerçekleşen sokak iftarına yaklaşık 10 bin vatandaş katıldı. Sokak iftarına 10 farklı mahalleden katılan vatandaşlar ile Suriyeli vatandaşlar da yer aldı. İftar yemeğine Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'ın yanı sıra mahalle muhtarları da katıldı.

İftar yemeği öncesi konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, "Ramazan demek fakirin, fukaranın gözetilmesi demek fakirin zenginin aynı sofrada buluşması demek. İşte biz bunu gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Fakirin, fukaranın ve orta halliyle zenginin herkesi bir masa etrafında ramazanın o iftar lezzetinde buluşturuyoruz, sahur lezzetlerinde buluşturuyoruz" dedi.

"HER GÜN ÜMRANİYE'NİN 6 AYRI YERİNDE İFTAR PROGRAMIMIZ VAR"

Yaptıkları birçok iftar programı olduğunu söyleyen Can, "Her gün Ümraniye'nin 6 ayrı yerinde iftar programımız var. Ama birde bu sokak iftarlarını yapıyoruz. Sokak iftarlarında da komşular bir araya gelsin. ve ayını sofraya insinler evlerinden aynı sofra başında muhabbetle iftar etsinler bunu amaçlıyoruz. İnşallah başarıyoruz diyorum" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ümraniye Belediyesi 10 Bin Vatandaşı Sokak İftarında Buluşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement