Ümraniye Tem Otoyolu'nda Kaza: 1 Ölü 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Ümraniye Tem Otoyolu'nda Kaza: 1 Ölü 3 Yaralı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Sağlık ekiplerinin araçta sıkışan yaralılara müdahale etmesi Yaralıların ambulansa kaldırılması Kaza yapan araçlardan detay Trafik akışı Ümraniye TEM Otoyolu'nda kaza: 1 ölü 3 yaralı Kazayla ilgili soruşturma başlatan polis, kazanın oluş şeklini belirlemek için yol üzerindeki kameraları incelemeye aldı.

10.01.2016 09:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Sağlık ekiplerinin araçta sıkışan yaralılara müdahale etmesi

Yaralıların ambulansa kaldırılması

Kaza yapan araçlardan detay

Trafik akışı Ümraniye TEM Otoyolu'nda kaza: 1 ölü 3 yaralı

Kazayla ilgili soruşturma başlatan polis, kazanın oluş şeklini belirlemek için yol üzerindeki kameraları incelemeye aldı.

Ümraniye'de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

TEM Otoyolu Kavacık-Ümraniye istikameti Molla Gürani Viyadüğü üzerinde ilerleyen 34 PJS 03 plakalı otomobil, 34 JD 352 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle araçlarda bulunan 4 kişi araç içerisinde sıkışarak yaralandı. İhbarı üzerinde olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılardan 2'si polis ekipleri, 2'si de itfaiye ekipleri tarafından sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralılardan Yavuz Karadağ (45) Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesine diğer yaralılar ise Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kaza sebebiyle TEM Otoyolu Ankara istikameti bir süre trafiğe kapatıldı. Kazaya karışan araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Yavuz Karadağ'ın (45) hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.

Ümraniye Tem Otoyolu\'nda Kaza: 1 Ölü 3 Yaralı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ümraniye Tem Otoyolu'nda Kaza: 1 Ölü 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement