Ümraniyeliler Kahraman Tazeoğlu ile Şiire Doydu - Son Dakika
Yerel

Ümraniyeliler Kahraman Tazeoğlu ile Şiire Doydu

Ümraniyeli hayranlarıyla buluşan ünlü Şair-Yazar Kahraman Tazeoğlu, sevenlerine unutamayacakları şiir dolu bir gece yaşattı.

13.02.2015 09:33

Ümraniyeli hayranlarıyla buluşan ünlü Şair-Yazar Kahraman Tazeoğlu, sevenlerine unutamayacakları şiir dolu bir gece yaşattı. Tazeoğlu, bu tür etkinlikler sayesinde hayranlarıyla biraraya geldiğini belirterek, "Hep böyle sürsün. Çünkü şiir güzeldir, şiir insanı besler" dedi.

Ümraniye Belediyesi'nin düzenlediği kültür sanat etkinlikleri kapsamında Atakent Kültür Merkezi'nde sahne alan Şair-Yazar Kahraman Tazeoğlu Ümraniyeli hayranlarıyla buluştu. Tazeoğlu, okuduğu şiirlerle Ümraniyeli'lere şiire doyduğu unutulmaz bir gece yaşattı. Yoğun katılımın gerçekleştiği programda Tazeoğlu, kendisinin şiir yazma serüveninden bahsetti.

"ŞİİR İNSANI BESLER"

Ümraniyelilerle bir arada olmaktan çok mutlu olduğunu dile getiren, Kahraman Tazeoğlu, "Şunu fark ettim, Ümraniyeliler şiiri çok seviyor çünkü mütemadiyen Ümraniye Belediyesi tarafından şiir dinletisi için davet ediliyorum. Bizi Ümraniyelilerle buluşturuyorlar. En başta onlar bir kere çok mutlu, biz de tabi ki mutluyuz. Böyle bir ritüelin olması, hani biliyorlar ki Ümraniye Belediyesi Kahraman Tazeoğlu'nu mutlaka çağıracak, sevenleriyle buluşturacak ve şiire doyacaklar. Bunu bildikleri için hiç düşünmüyorlar bir daha ne zaman gelir diye, böle bir sorguya girmiyorlar bile. O yüzden biz de çok müsterihiz, çok rahatız. Diyoruz ki yine geleceğiz, her seferinde de koşa koşa geliyoruz. Çok keyifli oluyor bizim için, gösterilen ilgiden ötürü çok memnunuz ve hiç bitmemesini diliyoruz. Hep böyle sürsün. Çünkü şiir güzeldir, şiir insanı besler" şeklinde konuştu.

Programı dinlemekten büyük keyif aldığını belirten Mehmet Atabek, "Çok güzel bir etkinlikti, çok mutlu ayrıldık. Ümraniye Belediyesi zaten bu tür etkinliklere önem veren bir belediye. Bizlerle Kahraman Tazeoğlu'nu buluşturduğu için çok mutluyum. Bu tür etkinliklerin devamını bekliyoruz" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ümraniyeliler Kahraman Tazeoğlu ile Şiire Doydu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement