Umut Yolu, Lösemili Çocuklara Moral Oldu - Son Dakika
Güncel

Umut Yolu, Lösemili Çocuklara Moral Oldu

Umut Yolu, Lösemili Çocuklara Moral Oldu

Dha DIŞ HABER- Umut Yolu, lösemili çocuklara moral oldu Almanya'nın Oberhausen kentinde faaliyet gösteren Umut Yolu Derneği tarafından gerçekleştirilen etkinlikte, kanser hastası çocuklar ve aileleri moral buldu.

08.06.2015 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dha DIŞ HABER- Umut Yolu, lösemili çocuklara moral oldu

Almanya'nın Oberhausen kentinde faaliyet gösteren Umut Yolu Derneği tarafından gerçekleştirilen etkinlikte, kanser hastası çocuklar ve aileleri moral buldu.

Oberhausen'de kanser hastası çocuklar ve ailelerine destek vermekle faaliyetlerini sürdüren Umut Yolu Derneği, uzun süre hastane tedavi gören çocuklar için, derneğin bahçesinde bir şenlik düzenledi. Şenlik, hastane ortamında tedavileri süren ve daha önce taburcu olan çok sayıda çocuk için neşe kaynağı oldu. Dernek tarafından tertip edilen farklı aktivitelerle aileler de, moral buldu. Oberhausen belediyesinden Alman konuklarında yer aldığı şenliğe katılan Türk motor grupları adına Zeki Kaman, çocuklar için yanlarında getirdikleri 700 Euro değerindeki farklı oyuncakları çocuklara hediye ederken, aralarında topladıkları 750 Euro nakit parayı da derneğe bağışladı. Müziklerin çalındığı ve halk oyunları gösterisinin yapıldığı şenlikte davetliler eğlenirken, palyaço Gül Aziz de oyunlarıyla çocukları eğlendirdi.

'HER ZAMAN YARDIM ELİMİZİ UZATMAYA HAZIRIZ'

Şenlikte bir konuşma yapan ve derneğin faaliyetlerini davetlilere anlatan Umut Yolu Derneği Başkanı Aynur Çelikdöven 'Kanserle mücadele eden çocukların, hastane ortamından bir gün de olsa uzak kalarak eğlenebilmeleri için bu etkinliği düzenledik. Ayrıca tedavi olarak sağlığa kavuşmuş çok sayıda çocuklar da, aramızda bulunuyor. Her daim hasta çocuklarımıza ve onların ailelerine destek olabilmek için hazırız, bize destek veren yardım seven vatandaşlara ve sponsorlarımıza teşekkür ediyorum' dedi. Dernek tarafından davetlilere yemek ikramının verildiği şenlik, çocukların annelerine gül hediye etmesi ve kucaklaşmalarıyla son buldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Umut Yolu, Lösemili Çocuklara Moral Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement