Üniversite Öğrencilerinden Örnek Davranış - Son Dakika
Yerel

Üniversite Öğrencilerinden Örnek Davranış

Üniversite Öğrencilerinden Örnek Davranış

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) öğrencileri, Şahinbey Belediyesi’ne bağlı “Sosyal Market”te yardıma ihtiyacı olanlara destek olmak için görev aldı.

08.09.2015 17:16

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) öğrencileri, Şahinbey Belediyesi'ne bağlı "Sosyal Market"te yardıma ihtiyacı olanlara destek olmak için görev aldı.

Şahinbey Belediyesi'nin yardıma ihtiyacı olan, maddi durumu yetersiz ve kimsesiz vatandaşlar için açtığı, Sosyal Market'te çalışanlara ve vatandaşlara yardım eden öğrenciler takdir topladı.

Sosyal markette görev alan öğrencilerden Özkan Cansever, Keziban Avanaş, Berk Sadıkoğlu, Yusuf Bozkurt Öztürk, Safa Ekici, Gulled Hasan Muhammed, Şerife Dişçeken, Bedirhan Yıldırım, Kübra Ceren, Taygun Tece, Erdem Ulğer ve Yunus Emre Uyguner ikişerli gruplar halinde her hafta bir gün çalışarak projeye destek verdi.

"Toplumsal Duyarlılık Projesi" kapsamında yaşadığı duyguları belirten öğrencilerden Keziban Avanaş, "Bu proje ile her zamanki gibi güzel vakit geçirip, yardımlaşma ve dayanışma bilinciyle vaktimizi daha faydalı işlerde kullanmış olduk. İnsanlara yardımcı olmak bambaşka bir duygu. Onların duaları ve sevgi dolu bakışları bize huzur verdi" dedi.

Bir diğer HKÜ öğrencisi Bedirhan Yıldırım ise, "Öncelikle böyle bir yardım projesinde yer almaktan dolayı çok mutlu oldum ve yardımlaşmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha görmüş oldum. Yardıma ihtiyacı olan kimselere yardımda bulunmak, onlara yardım eli uzatmak çok güzel bir duygu. Umarım bu sosyal yardım marketi yardıma muhtaç insanlara yardım etmeye hep devam eder" şeklinde konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Üniversite Öğrencilerinden Örnek Davranış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement