Üniversite Öğrencisi Özgecan'ın Öldürülmesi - Son Dakika
Yerel

Üniversite Öğrencisi Özgecan'ın Öldürülmesi

KÜTAHYA (AA ) - Mersin'in Tarsus ilçesinde, üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın öldürülmesi Simav ilçesinde protesto edildi Simav Ülkü Ocakları, Aslan için Eski Garaj Camisi'nde mevlit okuttu, daha sonra Cumhuriyet Meydanı'nda basın açıklamasında bulundu.

18.02.2015 12:55

KÜTAHYA (AA ) - Mersin'in Tarsus ilçesinde, üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın öldürülmesi Simav ilçesinde protesto edildi

Simav Ülkü Ocakları, Aslan için Eski Garaj Camisi'nde mevlit okuttu, daha sonra Cumhuriyet Meydanı'nda basın açıklamasında bulundu.

Grup adına açıklama yapan Simav Ülkü Ocakları Başkanı Eray Efe, suçluların bir an önce, adalet önünde hesap vererek, en ağır şekilde cezalandırılmasını talep etti.

Bu menfur olayı şiddetle kınadıklarını belirten Efe, şöyle konuştu:

"Mersin'in Tarsus ilçesinde bir süredir kayıp olan üniversite öğrencisi genç kızımız Özgecan Aslan kardeşimizin cesedi, maalesef yakılmış olarak bulunmuştur. Bu vahşetin faili olarak tespit edilen üç kanı bozuk canavar, hakkında yasal işlemler devam etmektedir. Bırakınız bir masumun yakılarak katledilmesini, suçluların dahi ateşle cezalandırılması sadece ve sadece cenabı Allah'a mahsustur. Yakılarak katledilmek, o kadar tarifsiz bir ölüm şeklidir ki bunun karşısında hafızalar çaresiz kalmakta, vicdanlar kanamaktadır. Özgecan Aslan kardeşimize Allah'tan rahmet, başta ailesi ve sevenleri olmak üzere aziz milletimize başsağlığı diliyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Üniversite Öğrencisi Özgecan'ın Öldürülmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement