Üniversite Öğrencisi Özgecan'ın Öldürülmesi - Son Dakika
Yerel

Üniversite Öğrencisi Özgecan'ın Öldürülmesi

Yatağan ilçesinde bir grup vatandaş, Özgecan Aslan'ın öldürülmesini protesto ederek idam cezasının yeniden uygulanmasını talep etti.

21.02.2015 14:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yatağan ilçesinde bir grup vatandaş, Özgecan Aslan'ın öldürülmesini protesto ederek idam cezasının yeniden uygulanmasını talep etti.

Özgecan Aslan'ın öldürülmesine tepki için bir araya gelen grup, Yatağan Otogarı'nda toplandı. Grup, Atatürk Anıtı'na kadar sloganlar atarak yürüdü. Çoğunluğunu lise öğrencilerinin oluşturduğu grup adına basın açıklaması yapan Ömer Kakkaç, Yatağanlıların yaşanan olaya tepkisiz kalmadığını söyledi.

Grupta yer alan herkesin birer "Özgecan" olduğunu ifade eden Kakkaç, "Özgecan'ı tanımıyorum ama o benim ablam, kardeşim, arkadaşımdı. Yapılan caniliği, bir erkek olarak sindiremiyorum. Böyle pislikler yüzünden, erkek olmaktan utanıyorum. Mekanın cennet olsun Özgecan. Artık başka Özgecanlar ölmesin diye idam istiyoruz" dedi.

Özgecan Aslan cinayetiyle ilgili yakalanan zanlının fotoğraflarını yakan grup, ağızlarına siyah bant yapıştırarak bir süre oturma eylemi yaptı.

Grup, daha sonra olaysız şekilde dağıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Üniversite Öğrencisi Özgecan'ın Öldürülmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement