Üniversiteler Gençlik ve Spor Takımı Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Üniversiteler Gençlik ve Spor Takımı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Üniversiteler Gençlik ve Spor Takımı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Bu sezon Erkekler Basketbol Bölgesel Liginde mücadele edecek olan Kayseri’nin bu ligdeki tek temsilcisi sezon hazırlıkları kapsamında ilk hazırlık maçını kendi genç takımı ile yaptı.

17.09.2014 12:06

Bu sezon Erkekler Basketbol Bölgesel Liginde mücadele edecek olan Kayseri'nin bu ligdeki tek temsilcisi sezon hazırlıkları kapsamında ilk hazırlık maçını kendi genç takımı ile yaptı. Maçı Üniversiteler Gençlik ve Spor A takımı 115-99 kazandı.

Maçtan sonra bir değerlendirme yapan antrenör Hasan Aksoyak, "Yaklaşık 1 ay önce sezon hazırlıklarımıza başladık. Yoğun bir antrenman periyodundan geçiyoruz. Takımımızın çoğunluğu genç oyunculardan oluşuyor. Ligin başlamasına yaklaşık 1 ay var. Bu süreci en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Bugüne kadar yaptığımız antrenmanlarımızın etkilerini ve taktiksel anlamdaki eksikliklerimizi görmek amacıyla hazırlık maçlarımızı yapmaya başladık. Bu hazırlık maçlarının ilkini birçok takımın henüz sezonu açmamasından yada hazır olmamasından dolayı kendi genç takımımızla yaptık. Son derece zevkli ve çekişmeli bir mücadele oldu. Maçta tüm oyuncularıma şans verdim. Maçtaki eksikliklerimize yönelik antrenman programlarımızı düzenleyerek çalışmalarımıza tüm hızıyla devam edeceğiz. Bu ayın 15.inden sonra yakın çevre illerdeki Bölgesel lig takımlarına misafir olarak yada ilimizde misafir ederek hazırlık maçları yapacağız. Bu zaman zarfında lig fikstürü de çekilmiş olacak. Bizde gurubumuzda yer alan takımlara yönelik hazırlıklarımızı yapmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Takımı güçlendirme adına çalışmalar yaptıklarını söyleyen Aksoyak, şunları kaydetti:

"Bu hafta içerisinde Ayhan Durmuş, Ahmet Bozbek, Atakan Necati Halıcı, Samed Dağdeviren ve Sergen Ecesoy ile sözleşme imzaladık. Kadromuzu birkaç tecrübeli oyuncu ile güçlendirerek çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu sezon bölgesel ligde mücadele edecek olan tüm takımlara sonsuz başarılar diliyorum."dedi - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Üniversiteler Gençlik ve Spor Takımı Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement