Üniversiteli Gençler, Öğrenciler İçin Seferber Oldu - Son Dakika
Yerel

Üniversiteli Gençler, Öğrenciler İçin Seferber Oldu

Üniversiteli Gençler, Öğrenciler İçin Seferber Oldu

Merkezi İstanbul’da bulunan Kuzey Yıldızı Trabzonspor Taraftarlar Platformu ve Işık Üniversitesi UNİTS’li öğrencileri, "Minik Kalplere Büyük Umutlar” Projesi kapsamında Trabzon’un Köprübaşı İlçesi Beşköy Mahallesi’nde bulunan eski Maliye Bakanı Adnan Kahveci’nin adını taşıyan İlköğretim Okulu’nda bulunan ihtiyaçlı 50 öğrenciye yardım götürdüler.

05.04.2016 14:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merkezi İstanbul'da bulunan Kuzey Yıldızı Trabzonspor Taraftarlar Platformu ve Işık Üniversitesi UNİTS'li öğrencileri, "Minik Kalplere Büyük Umutlar" Projesi kapsamında Trabzon'un Köprübaşı İlçesi Beşköy Mahallesi'nde bulunan eski Maliye Bakanı Adnan Kahveci'nin adını taşıyan İlköğretim Okulu'nda bulunan ihtiyaçlı 50 öğrenciye yardım götürdüler.

Topladıkları 75 bin TL karşılığında ayakkabıdan kırtasiye malzemesine kadar giysi ve eğitim malzemeleri satın alarak öğrencilere dağıtan öğrenciler okulun bahçesine birde çocuk parkı kurdular.

Köprübaşı Kaymakamı Hasan Sadebayır, bu anlamlı kampanyada emeği geçen herkese teşekkür ederek "Yarının geleceği olan çocuklara sizin gibi yüreği güzel ağabeylerinin örnek olup destek vermesi bizleri de mutlu etti. Biz bu yardımlarınızın takipçisi olacağız. Eksik kalanları biz tamamlayacağız. İlçemizden çok sayıda önemli insan yetişti. Bu çocuklar da onlardan biri olabilir. Belki yollarınız farklı yerlerde kesişecek. Rahmetli Adnan Kahveci'nin adını taşıyan okulu seçip yüzlerce kilometre uzaktan gelerek destek vermeniz takdir edilecek bir davranıştır. Yarınlarımızın sizin gibi temiz kalpli gençlerin ellerinde olması bizi umutlandırdı" dedi.

Köprübaşı Belediye Başkanı Ahmet Tekke de "Söylenecek fazla söz yok. Bizim eksiklerimiz siz oradan görüp yardım elinizi uzattınız. Çocuklarımızı sevindirip umutlandırdınız. Teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Kuzey Yıldızı Trabzonsporlu taraftarlar platformu başkanı İsmail Turgut Öksüz ise "Biz bu alanda bir köprüyüz. Bu işi hayırsever iş adamları ve bu gençler yapıyor. Hoşgörülerine sığınarak söylüyorum, adeta modern dilencilik yaptılar. Hayırseverlerden topladıklarını buralara taşıyorlar. Onlara huzurunuzda teşekkür ediyorum" diye konuştu. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Üniversiteli Gençler, Öğrenciler İçin Seferber Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement